Delicatese Literare
Prezentari carti

Regina Americii – vol. 1 din seria Camelot de Sierra Simone, Editura Bookzone

Regina Americii

(American Queen – 2016)

Sierra Simone

Editura Bookzone

An apariție: 2020

Vârsta: 18+

1. Regina Americii – Editura Bookzone – American Queen – 2016
2. Prințul Americii – Editura Bookzone – American Prince – 2017 – prezentare
3. Regele Americii – Editura Bookzone – American King – 2017 – prezentare
3.5. Cards of Love: The Moon – 2018
3.6. American Squire – 2019

Regina Americii este o fantezie delicioasă, un basm provocator… bogat în textură, extrem de emoționant și de o senzualitate fără margini, cu un strop esențial de magie.” – Meredith Wild, una dintre cele mai bine vândute autoare New York Times

Un basm provocator capabil să-ți scurtcircuiteze toate conexiunile inimii și ale minții.

O poveste cutremurătoare pentru cei neinițiați în arta iubirii fără limite – îi va face chiar și pe cei mai pasionali amanți să roșească. Nu este o carte pentru cei ce nu gustă deliciul acțiunii explicite și cred că iubirea care consumă trupuri și emoții este doar între femei și bărbați.

„Regina Americii”, primul volum din seria „Camelot”, este povestea legendară a regelui Arthur văzută prin lentila prezentului provocator și lipsit de inhibiții. Este povestea în care cavalerii triunghiului amoros sunt prinși în bătălia seducției, a iubirii, a geloziei și a dorințelor arzătoare.

Separator 2

I-a fost frântă inima de două ori. Greer și-a promis că nu o să mai iubească niciodată. Totul până când se află față în față cu vicepreședintele și președintele. Acum, Greer este blocată între trecut și prezent, între plăcere și durere, între cei doi bărbați care tânjesc după atingerile sale, experimentând profunzimea iubirii dincolo de orice limită.

Separator 2

Poate credeai că nu te mai poate surprinde nimic după Confesiunea unui preot. Că ești pregătit. Că nimic nu poate fi mai savuros sau mai păcătos. Dar era doar preludiul pentru ceea ce urmează. Odată ce depășești limitele, este greu să te mai întorci la normal sau să îți dorești mai puțin. Iar Sierra Simone nu dezamăgește niciodată.

FRAGMENT:

– Nu sunt proprietatea nimănui, și-mi fixez ochii într-ai lui.

Drept răspuns el se apleacă și-mi șoptește la ureche cu o mână pe sub talia mea:

– Așa e, nu ești proprietatea mea. Dar vei fi soția mea. Soția mea care îngenunchează în fața mea, care-mi dă carnea ei fără să pună întrebări, care-și pune inima și sufletul și viitorul în mâinile mele. Tu te gândești că ori îți aparții, ori îmi aparții, dar eu îți spun acum că sunt valabile ambele. Îți aparții și îmi aparții, și nu mă interesează dacă sună paradoxal, pentru că știm amândoi că nu e așa. Iar acum, dacă nu poți accepta condițiile astea, spune-mi numele în clipa asta și ne renegociem relația. Dar dacă ești dispusă să te supui faptului că o să mă duc și-n iad doar să te știu în siguranță, atunci spune da, domnule.

Enervarea mă părăsește pe loc, înlocuită de emoțiile care se ridică spre suprafață odată ce adrenalina se restabilește la nivelul la care se afla înaintea incidentului cu Melwas.

– Da, domnule, spun simțindu-mă vinovată că mi-am vărsat temerile și furia pe el.

Sursa: Editura Bookzone

Regina Americii (două volume) de Sierra Simone poate fi comandată pe bookzone.ro

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

Recenzii și prezentări cărți LGBT

Recenzii și prezentări cărți Editura Bookzone

Recenzii și prezentări cărți Sierra Simone

 

3 Comments

  • Doina

    Vai, vai, vai ! Lectura placuta tuturor celor care aveti curajul lecturilor nonconformiste !
    Nu m-as fi gandit ca voi citi aceasta serie publicata in limba romana si salut cutezanta editurii. Se pare ca s-au schimbat unele lucruri dupa ce publicarea seriei Sweet de Maya Banks a fost intrerupta brusc dupa primele doua volume.
    Pe langa faptul ca am aflat o gramada de lucruri incitante si noi pentru mine seria Camelot mi-a adus multa emotie, m-a ajutat sa inteleg anumite activitati si mai ales trairi.
    Un triunghi amoros format din doi barbati si o femeie, explorarea unor fete diferite si deosebite ale iubirii si indrazneala cititorului pentru a gusta savoarea unei povesti care ne invata ca pentru a ajunge in rai trebuie sa treci prin iad.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *