Delicatese Literare
Prezentari carti

Regina de gheata de Meredith Duran, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Regina de gheață (Luck Be a Lady

Meredith Duran

Editura Litera/ Alma

Colecţia Iubiri de Poveste

  1.     0.5 Your Wicked Heart – 2012
  2. 1. Anotimpul pasiunii (That Scandalous Summer – 2013)
  3. 2. Amăgirea (Fool Me Twice – 2014) – recenzia
  4. 3. Cineva să mă apere (Lady Be Good – 2015) – prezentare carte
  5. 4. Regina de gheaţă (Luck Be a Lady – 2015)
  6. 5. A Lady’s Code of Misconduct – 2017
Catherine Everleigh, supranumită Regina de Gheață, cea mai fermecătoare moștenitoare din Londra, a primit în viață lecții pline de amărăciune care au făcut-o să se închidă în sine. Afacerea pe care a moștenit-o, împreună cu fratele ei, o casă de licitații, și-a câștigat un bun renume și clienți bogați prin eforturile ei.
Problemele apar când fratele ei face tot posibilul ca el să fie singurul care să se poată bucura de banii rezultați. Pentru a câștiga această luptă, Catherine are nevoie de un aliat puternic. Cine ar fi mai potrivit decât infamul și nemilosul Nicholas O’Shea? O căsătorie aranjată le va aduce amândurora avantaje.
Cu multă muncă și cu istețime, Nicholas O’Shea, proprietarul unui tripou faimos, și-a asigurat ascensiunea în lumea interlopă și a ajuns un personaj de temut în Londra. Acum este în căutare de noi provocări, așa că, pentru el, căsătoria cu Catherine ar fi o modalitate numai bună de a accede la înalta societate.
Nimeni nu trebuie să știe că el o urmărește pe Catherine din umbră de mai bine de un an și că se simte atras de ea ‒ aranjamentul lor este strict unul de afaceri, lipsit de orice complicații sentimentale. Seducția însă reprezintă o provocare, motiv pentru care face tot ce-i stă în putință ca să-i arate proaspetei sale soții ce înseamnă plăcerea ‒ chiar și în ciuda voinței ei.
„Aceasta nu era o căsătorie obișnuită. Ea nu era o femeie obișnuită. Nu-i stătea în fire să devină o soţie adecvată pentru nici un bărbat. Ea depindea de propria ei autodisciplină și nu îi putea permite lui să o zdruncine, pentru că nu exista nici un viitor împreună pentru ei doi.”
„Dacă ea era de gheaţă, atunci era soiul de primăvară timpurie – cel mai subţire strat, care crăpa la primul ghiont. Pentru că, deodată, aflată în braţele lui, ea era o făptură fierbinte și sălbatică, împingându-și șoldurile spre el, lovindu-se de masă.”
„O femeie frumoasă, mândră, încăpăţânată, enervantă și amăgitoare. El era prea bun la afaceri ca să refuze oportunitatea oferită de ea. Dar el era un escroc. Știa cum să fure ceea ce nu era în ofertă. Nu avea să piardă acele terenuri. Dar, între acele pământuri și ea, el știa care era cea mai bună investiţie. Cea care avea cele mai mari șanse să producă o viaţă de bogăţie, bucurii și plăceri intense.”
Veți citi întreaga poveste în romanul REGINA DE GHEAȚĂ de Meredith Duran, volumul al patrulea al seriei „Reguli pentru nesocotiți“ – apariție sâmbătă 08.04.2017 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Am inclus cartea în Top 10 cărți historical-romance cu eroi geniali

Cărțile autoarei Meredith Duran pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net

 

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *