Delicatese Literare
Prezentari carti

Regina scandalurilor de Loretta Chase, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Regina scandalurilor (Last Night’s Scandal

Loretta Chase

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. O lady aproape perfectă – Editura Litera (Miss Wonderful – 2004)
  2. Un gentleman imposibil – Editura Litera (Mr. Impossible – 2005)
  3. Un lord perfect – Editura Litera (Lord Perfect – 2006) – prezentare
  4. Nu tocmai o lady (Not Quite a Lady – 2007) – recenzia 
  5. Regina scandalurilor (Last Night’s Scandal – 2010)
O pereche nepotrivită? Cu siguranță! Olivia și Lisle știu asta prea bine, dar pur și simplu nu se pot îndepărta unul de celălalt, oricât de mult ar încerca.
După ce a supraviețuit pericolelor din Egipt, Peregrine Dalmay, conte de Lisle, revine la Londra ca să înfrunte cea mai mare amenințare la adresa liniștii lui sufletești: pe propriii părinți… și pe domnișoara Olivia Wingate-Carsington.
Descendentă a unei faimoase familii de aristocrați escroci, frumoasa roșcată are puterea de a-i răpi rațiunea și talentul de a-l atrage în tot felul de aventuri năucitoare.
În ciuda comportamentului ei scandalos, Olivia este preferata înaltei societăți și este conștientă, spre disperarea ei, că viitorul îi rezervă o viață liniștită și supusă, cu un soț perfect cuviincios. Așa că, atunci când Lisle este forțat de părinții lui să se ocupe de o moștenire de familie, Olivia vede în asta șansa perfectă pentru o ultimă aventură – chiar și alături de singurul bărbat pe care nu a reușit niciodată să-l joace pe degete.
Prin urmare, cei doi se trezesc în peisajul mohorât al Scoției, într-un castel bântuit de fantome, vandalizat de tâlhari și păstrătorul unui secret șocant. Dar probabil că pericolul cel mai mare mocnește în inimile lor încăpățânate… care sunt însă gata să recunoască adevărata dragoste.
„El se rezemă înapoi de ușă, și Olivia uită tot ce știa. Toate cunoștinţele și capacitatea ei de a se descurca în orice situaţie cu viclenie se topiseră în neant. Nu simţea decât că îl dorește, și nu era un sentiment plin de romantism, ci o curată nebunie. Se frecă de el și aprofundă sărutul. Deși fusese iniţial menit ca o pedeapsă, sărutul devenise acum pasional și de-a dreptul indecent, o bătălie aproape instinctivă a simţurilor și trupurilor.”
„ – Ești blestemat dacă o faci, blestemat și dacă nu o faci, izbucni ea. Dacă cineva este căsătorit, poate avea aventuri. Dar căsnicia este un joc cu final foarte prost pentru o femeie. Dacă joci cartea greșită și te măriţi cu bărbatul nepotrivit, îţi petreci restul vieţii în toate tipurile de iad posibile, unele mai rele decât altele, dar toate – sau aproape toate – tot iaduri.”
„Încordarea se topi și se lipi de el, topindu-se aproape în el în timp ce mâinile ei își găsiră drum spre umerii lui. Îi răspunse la sărut imediat, rapid și fervoare. Și iată-l, gustul pe care încercase să-l uite. Era ca și cum ar fi mușcat dintr-o cireașă coaptă. Făcea un bărbat să uite toate celelalte arome din primul moment în care gusta ambrozia acelor buze. Probabil că Eva îi dăruise o cireașă lui Adam. Ce alt fruct are un gust la fel de păcătos?”
Veți citi deznodământul în romanul REGINA SCANDALURILOR de Loretta Chase, volumul al cincilea al seriei Frații Carsington – apariție sâmbătă 07.10.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Loretta Chase pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Loretta Chase

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *