Delicatese Literare
Prezentari carti

Regula celor două întâlniri de Tawna Fenske, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Regula celor două întâlniri

(The Two-Date Rule – 2020)

Tawna Fenske

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Data apariție: dec. 2021

Nr. pagini: 304

Traducător:  Anca Mihăilescu

TAWNA FENSKE este o autoare de cărți romantice pline de umor și a debutat în 2011 cu mare succes – romanul a fost nominalizat la premiul „Cel mai bun romance contemporan“. De atunci a scris peste 30 de cărți care au devenit bestselleruri în topurile USA Today sau Publishers Weekly și câteva au fost finaliste la distincția RITA Award.

Willa Frank are o regulă simplă: nu iese decât la maximum două întâlniri cu aceeași persoană. Asta până când îl cunoaște pe Grady Billman. O ieșire la bowling, excursie, un spectacol nu pot fi considerate întâlniri, nu-i așa? Dar timpul petrecut împreună o face pe Willa să piardă doi clienți, așa că acum trebuie să se gândească cum ar arăta viitorul ei fără Grady…

În viața personală, Willa Frank respectă cu sfințenie o regulă simplă: să aibă cel mult două întâlniri cu același bărbat. Acum, când propria afacere îi oferă stabilitatea de care avea atâta nevoie, nu poate permite nimănui să-i distragă atenția. Dar lucrurile încep să se complice când îl cunoaște pe pompierul parașutist Grady Billman.

După o primă întâlnire de-a dreptul uimitoare, Grady nu este pregătit să renunțe la Willa, așa că recurge la diverse tertipuri pentru a respecta ambele reguli – cea a Willei de a nu se întâlni cu el a doua oară și regula lui de a nu se îndrăgosti. Așa că nimeni nu poate spune că o seară la concertul unei trupe este o întâlnire. Și cu siguranță prânzul în mijlocul unei familii numeroase nu e nicidecum o întâlnire în doi.

Apoi, cu fiecare „non-întâlnire“ sugerată de Grady, raționamentul lui cade în ridicol, iar Willa își dă seama că, de fapt, se simt foarte bine împreună și sunt pe cale să ia o hotărâre în privința celor două reguli. Dar, când timpul petrecut cu el o face să piardă doi clienți importanți, lucru care îi destabilizează afacerea, Willa hotărăște că trebuie să se concentreze asupra singurului lucru care contează: propriul viitor. Însă ce poate face cu un viitor stabil financiar, dar tern și trist fără prezența lui Grady?

Veți citi întreaga poveste în romanul REGULA CELOR DOUĂ ÎNTÂLNIRI de Tawna Fenske, o nouă autoare intrată în colecția LIRA. De vineri la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Colecția Cărți Romantice decembrie 2021

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *