Delicatese Literare
Prezentari carti

Respirație în doi de Nicholas Sparks, Editura Litera, Colecția Blue Moon

Respirație în doi

(Every Breath – 2018)

Nicholas Sparks

Editura Litera

Colecția Blue Moon

An apariție: 2020

Hope Anderson se află la o răscruce în viața ei. Are 36 de ani și este implicată de șase ani într-o relație cu un chirurg ortoped. Nu se întrevăd perspective de căsătorie, tatăl ei a fost diagnosticat recent cu scleroză laterală amiotrofică, iar ea simte nevoia să ia o pauză de câteva zile. Așa că se duce la casa de vacanță a familiei de la Sunset Beach, în Carolina de Nord, ca să o pregătească pentru vânzare și ca să ia o hotărâre asupra viitorului ei.
Tru Walls este pentru prima dată în Carolina de Nord, dar este chemat la Sunset Beach printr-o scrisoare de la un bărbat care susține că este tatăl lui. E ghid de safari, născut și crescut în Zimbabwe, și speră să descifreze unele dintre misterele care înconjoară viața și moartea mamei lui și să recupereze amintiri legate de ea. Când cei doi străini se întâlnesc întâmplător, legătura dintre ei este pe cât de incredibilă, pe atât de electrizantă, dar sentimentele pe care le au unul față de celălalt sunt umbrite de alegerile pe care trebuie să le facă, iar datoria față de familie primează în fața fericirii personale.
Scoțând la lumină regretele sfâșietoare și speranța care nu moare niciodată, Respirație în doi explorează multiplele fațete ale dragostei care ne testează loialitatea și ne lasă cu o întrebare: Cât timp poate să supraviețuiască un vis?

Veți putea citi întreaga poveste în romanul RESPIRAȚIE ÎN DOI de Nicholas Sparks – disponibil începând de astăzi, 22.09.2020, la chioșcuri, la prețul de 29,99 lei.

Cărțile autorului Nicholas Sparks se pot comanda pe litera.roelefant.ro, libris.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Nicholas Sparks

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *