Delicatese Literare
Prezentari carti

Revelația de Sylvia Day – un roman Crossfire, Editura Litera

Revelaţia

(Reflected in You)

Sylvia Day

Editura Litera

Face parte din seria Crossfire:

  1. Atracţia (Bared to You) – prezentare carte aici

  2. Revelaţia (Reflected in You)

  3. Împlinirea (Entwined with You) – prezentare carte aici

  4. Fascinaţia (Captivated by You) – prezentare carte aici

  5. Descătuşarea (One with You) – recenzia aici

Dorinţa. Pasiune. Revelaţie. O iubire care sfidează convenţionalul.

reflect

„Gideon Cross. Bărbatul visurilor mele – frumos şi perfect pe dinafară, rănit şi torturat pe dinăuntru. O flacără strălucitoare şi arzătoare care îmi pârjoleşte trupul cu cele mai întunecate plăceri. Nu pot să stau departe de el. Nu vreau s-o fac. El este obsesia mea… dorinţa mea… este al meu.
Suntem două fiinţe cu un trecut violent, care îndrăznesc să spere la un viitor împreună. Între noi, totul este prea dificil, prea dureros… cu excepţia clipelor când este pur şi simplu perfect – acele momente când foamea fizică şi dragostea disperată ne aruncă în cea mai frumoasă nebunie.
Suntem legaţi de o pasiune care ne poartă dincolo de limite, spre cea mai dulce şi periculoasă obsesie…”

colaj crossfire 2

 

Seria Crossfire a fost publicată până în prezent în 40 de ţări, devenind unul dintre cele mai mari succese comerciale din lume. 12 milioane de exemplare vândute la nivel mondial!
În Revelația, relația dintre cei doi continuă, umbrită de tot felul de amenințări. Nathan, fratele ei vitreg, continua să o hărțuiască, în ciuda ordinului de restricție. Apare și Brett, solistul unei trupe de succes, un fost iubit al Evei, ce vrea să o recâștige. Gideon are un comportament bizar, transmițându-i semnale contradictorii Evei, care nu mai știe ce să creadă. Motivațiile lui se vor lămuri în final, când vom descoperi că declarația pe care i-o făcuse la un moment dat Evei ascundea înțelesuri foarte profunde, pe care el le-a și pus in practică, eliminând pentru totdeauna amenințarea constituită de Nathan.
Aș ucide pentru tine, aș da tot ce am pentru tine… dar n-o să renunț niciodată la tine.

reflected

Citate:
Uluită că mă tachina, după ce mă respinsese, am ridicat privirea spre el… şi n-am mai avut aer. Şi Gideon ardea mocnit. Nu-mi trecea prin minte altă expresie prin care l-aş fi putut să-l descriu. Se uita la mine cu ochi grei de dorinţă, ca şi cum ar fi vrut să mă mănânce de vie.
– Nu. am şoptit. Nu te vreau decât pe tine. Pe tine te iubesc, Gideon. Atât de mult, că mă doare.
-Tu eşti tot ce vreau, Eva. Nu există nimeni altcineva pentru mine. N-o să mai fie niciodată altcineva.
– Sunt obsedat de tine, îngeraş. Sunt dependent de tine. Eşti tot ce-am vrut, tot ce mi-am dorit, tot ce-am visat. Eşti totul. Trăiesc şi respir prin tine. Pentru tine.
Însă eram destul de cinstită să recunosc că voiam să fiu proprietara lui Gideon. Voiam să strig că e al meu, să intru în posesia lui, să le spun tuturor că e al meu.

 

Cărțile autoarei Sylvia Day pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librex.ro, librarie.net, emag.ro, dol.ro, librariadelfin.ro

 

10 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *