Delicatese Literare
Prezentari carti

Revenirea din infern. Povestea neștiută a vieții mele, de Adrian Mutu – Editura Bookzone

Revenirea din infern. Povestea neștiută a vieții mele

Adrian Mutu

Editura Bookzone

An apariție: 2022

Nu este o carte despre fotbal, ci una a confesiunilor, o carte în care Adrian Mutu a spus tot, tot ce presa nu a reușit să scrie și publicul și-ar fi dorit să afle.

„Am stat la marginea prăpastiei, dar nu am renunțat. Am revenit mai puternic, mai hotărât ca oricând.”

 

Am împărțit... reportofonul cu cel mai bun jucător român al ultimelor două decenii, 35 de goluri la echipa națională. Și, da, sunt mândru de asta!

Am scris, ca jurnalist sportiv, zeci de articole despre Adrian Mutu, în perioada 1999 - 2004. Una destul de grea pentru el. Atunci, nu l-am cunoscut personal, cu excepția conferințelor de presă cu echipa națională.

Însă, peste două decenii am ajuns, din nou, aproape. Am descoperit un alt Adi, total schimbat. Asumat, matur. Mi-a spus din start: „Am greșit, recunosc, vreau să spun povestea mea pentru ca cei tineri să nu cadă în aceeași capcană. E greu să reziști succesului imens dacă nu ai fost pregătit pentru asta! Presiunea este imensă!”

Vă invit și pe voi să-l descoperiți pe adevăratul Adrian Mutu!

 

Ce vei găsi în această carte:

1. Dezvăluiri despre cele mai dificile și cele mai fericite momente din viața lui Adrian Mutu.

2. Episoade memorabile care te ajută să înțelegi viața unui om care a ajuns cu adevărat în vârf, a căzut și a luat-o de la capăt, trăind fiecare emoție la intensitate maximă.

3. Lecții de viață importante învățate pe propria piele. Prin dezvăluirile din viața privată, Adrian Mutu ne arată cât de ușor te poți pierde pe tine și cât de important este să fii pregătit pentru viață.

4. O poveste despre cădere și revenire cum nu vei găsi în manuale sau în cărți de self-help, scrisă cu sinceritate și asumare pentru a-i inspira și pe alții să se ridice indiferent cât de dureroasă a fost căderea.

Adi a trecut prin multe momente dificile de-a lungul carierei sale, dar de fiecare dată a revenit mai puternic, demonstrând că este printre cei mai buni atacanți din lume. – CRISTIAN CHIVU, FOTBALIST

 

Cartea Revenirea din infern. Povestea neștiută a vieții mele, de Adrian Mutu poate fi comandată pe bookzone.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura Bookzone

Recenzii și prezentări cărți de nonficțiune

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *