Delicatese Literare
Prezentari carti

Să crezi în dragoste de Marie Force, Seria Gansett Island, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Să crezi în dragoste

(Maid for Love – 2011)

Marie Force

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

O nouă autoare și primul volum al unei noi serii

Seria Gansett Island/ Gansett Island Series:

1. Să crezi în dragoste – Maid for Love – 2011
2. Nebun de iubire – Fool for Love – 2011 – prezentare
3. Ready for Love – 2011
4. Falling for Love – 2012
5. Hoping for Love – 2012
6. Season for Love – 2012
7. Longing for Love – 2012
8. Waiting for Love – 2013
9. Time for Love – 2013
10. Meant for Love – 2013
10.5. Chance for Love – 2014
11. Gansett After Dark – 2014
12. Kisses After Dark – 2014
13. Love After Dark – 2014
14. Celebration After Dark – 2015
15. Desire After Dark – 2016
16. Light After Dark – 2016
16.5. A Gansett Island Christmas – 2017
17. Mine After Dark – 2018
18. Yours After Dark – 2018
19. Trouble After Dark – 2019
20. Rescue After Dark – 2020
21. Blackout After Dark – 2021
Maddie, menajeră la McCarthy’s Resort Hotel vrea să plece din oraș, dar suferă un accident pe bicicletă provocat de Mac McCarthy, venit în oraș pentru o scurtă vizită de afaceri. Mac o îngrijește pe ea și pe fiul ei. Iar planurile pe care și le făcuseră sunt date peste cap de dragoste.
Maddie Chester este hotărâtă să facă tot posibilul să plece de pe insula Gansett, căminul ei, dar un loc care i-a adus numai amintiri urâte și unde de ani întregi este ținta unor zvonuri răuvoitoare.
Șirul ghinioanelor ei culminează cu un accident nefericit provocat de Mac McCarthy, fiul rătăcitor al proprietarilor hotelului Gansett Inn, unde Maddie lucrează ca menajeră. Mac a revenit pe insulă doar pentru a-și ajuta tatăl să vândă complexul de agrement maritim al familiei și nu are nici o intenție să zăbovească prea mult. Când, din neatenție, o dărâmă pe Maddie de pe bicicletă și îi provoacă răni serioase, Mac vrea să-și repare greșeala nu doar ținându-i locul la slujbă, dar și ajutând-o cu îngrijirea fiului ei de nouă luni.
Deși la început Maddie este deosebit de rezervată față de bărbatul fermecător, dar cunoscut pentru numeroasele lui cuceriri, nu poate totuși să îi reziste. La rândul lui, Mac își dă seama că planurile lui de a pleca rapid de pe insulă sunt în pericol, căci Maddie îl face să-și dorească ceea ce nici măcar nu realiza că îi lipsea – stabilitate, dragoste și un cămin pe insulă.

Să o convingă pe Maddie să dea o nouă șansă dragostei se dovedește însă cea mai grea încercare…

Citate:

„– Când mă uit la tine, primul lucru pe care îl văd sunt ochii aceia superbi, care mă duc cu gândul la caramel topit care se prelinge pe înghețată de vanilie. E o combinație atât de interesantă de căprui și auriu. Iar gura ta, atunci când nu e contorsionată de cinism și amărăciune, e atât de voluptuoasă și de frumoasă că fanteziile mele personale, presupunând că le-aș avea la adresa ta, s-ar concentra asupra acestor detalii, nu la ce se ascunde sub tricoul tău.”
„Îi cuprinse obrazul delicat și o sărută cu pasiune, bucurându-se de savoarea ei.
Timpul parcă se opri în loc în timp ce el se abandonă atracției care încolțise între ei din prima clipă în care se văzuseră. Cufundat în mireasma părului ei, de flori de vară, nu ar fi putut să-și dea seama dacă petrecuseră cinci minute sau o oră sărutându-se. Știa doar că ar fi dat orice să nu se sfârșească – niciodată.”
„Maddie se uită lung la bărbatul acela jucăuș, atrăgător, generos și de încredere și își dădu seama că, în ciuda tuturor eforturilor sale de a nu se îndrăgosti de el, se îndrăgostise la fel de tare pe cât părea să o iubească și el. Acum tot ce îi rămăsese de făcut era să decidă dacă merita să riște totul doar ca să vadă ce urma să se întâmple în continuare.”

Vom putea citi întreaga poveste în romanul SĂ CREZI ÎN DRAGOSTE de Marie Force, primul volum al seriei „Insula Gansett“. De vineri, 18 septembrie la toate punctele de difuzare a presei!

Spune-ți părerea!