Delicatese Literare
Prezentari carti

Să fie dragoste de Victoria Alexander, Seria Familia Effington, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Să fie dragoste

(Let It Be Love – 2005)

Victoria Alexander

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

Volumul 11 al seriei Familia Effington/ Effingtons Family 
 1. Dragoste de probă (The Wedding Bargain – 1999)
 2. Cum să alegi soțul potrivit (The Husband List – 2000)
 3. Lecția de dragoste (The Marriage Lesson – 2001)
 4. Mireasă pentru un prinț (The Prince’s Bride – 2001)
 5. Înălțimea sa, soția mea (Her Highness, My Wife – 2002)
 6. Indrăgostita de soțul potrivit (Love With the Proper Husband – 2003)
 7. Mărturisirea (The Lady in Question – 2003)
 8. În căutarea unui soț (The Pursuit of Marriage – 2004) – prezentare
 9. Darul iubirii (A Visit From Sir Nicholas – 2004) – prezentare
 10. Când ne vom revedea (When We Meet Again – 2005) – prezentare
 11. Să fie dragoste (Let It Be Love – 2005)
Chipeșul Jonathon Effington, marchizul de Helmsley, a avut întotdeauna în preajmă femei gata să îi cadă în brațe. Fiind însă un bărbat fermecător, nici una nu i-a păstrat ranchiună la despărțire – căci Johathon vrea să guste din plăcerile vieții fără să se înhame la jugul căsniciei. Jonathon nu este străin de pasiunea trupului, dar inima i-a rămas neatinsă. Până acum…
La fiecare bal de Crăciun, Jonathon alege o lady delicioasă cu care să împartă plăcerile unei seri – e deja o tradiție bine cunoscută! Însă spre stupoarea lui, femeia pe care o alege pentru acest an este înlocuită de o necunoscută încântătoare, care îl surprinde cu o neobișnuită cerere în căsătorie.
Frumoasa Fiona Fairchild este disperată – numai un mariaj ar putea să îi salveze moștenirea și viitorul surorilor ei. Deși Fiona este tot ceea ce și-ar putea dori vreodată de la o soție, Johathon este îngrozit de această perspectivă. Însă pentru a-i veni în ajutor, are la rândul lui o propunere scandaloasă care i-ar putea compromite pe amândoi.
Lucru care devine neînsemnat atunci când apare dragostea…
Citate:
„– Am nevoie de tine să-mi găsești un soț.
Capul lui Oliver se ridică brusc, și el o privi de parcă i-ar fi crescut brusc două capete.
– Cum adică, un soț?
– Știi tu, un soț. Știi ce este un soț, evident ai evitat suficient de mult timp să devii unul pentru a ști ce este. Flutură din mână nerăbdătoare. Cineva potrivit, cu caracter bun și așa mai departe. Preferabil nu cineva cu un picior în groapă și aș prefera să fie arătos, cu o fire plăcută – simțul umorului ar fi de asemenea apreciat –, dar calitatea de care am nevoie cel mai mult este disponibilitatea, pentru că am nevoie de el cât mai repede posibil.”
„Își apăsă buzele peste ale ei și, pentru o clipă, ea rămase nemișcată, de parcă ar fi fost nesigură, apoi buzele i se deschiseră sub ale lui. Avea un gust încântător de șampanie și mirodenii, de secrete și dorință. Excelent. El își înclină gura peste a ei și adânci sărutul cu o lăcomie ce era mai puțin rafinată decât de obicei, dar o dorea mai mult decât s-ar fi așteptat. În brațele lui și, în cele din urmă, în patul lui.”
„Dintr-odată, pasiunea explodă între ei. Cu brațele împletite, cu picioarele încurcate, gurile le erau peste tot în același timp. Ea voia, nu, avea nevoie să îl atingă, să îl guste, să simtă căldura cărnii sale apăsată pe a ei. Și avea nevoie ca el să o atingă. Să o guste. Să o facă a lui.”
Veți citi întreaga poveste în romanul SĂ FIE DRAGOSTE de Victoria Alexander, volumul cu nr. 11 al seriei „Familia Effington“. De sâmbătă, 07.03.2020, la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Victoria Alexander pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, emag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *