Delicatese Literare
Prezentari carti

Să iubești din nou de Sandra Brown, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Să iubești din nou (Love’s Encore – 1981) 

Sandra Brown

Editura Litera / Lira

Colectia Carti Romantice

După o noapte de pasiune nechibzuită, viața lui Camille Jamesson se schimbă pentru totdeauna: un străin înalt și chipeș, o seară romantică – și suficiente regrete pentru o viață. Camille, o tânără inocentă, se sperie de intensitatea sentimentelor pe care întâlnirea cu Zack i le stârnește și fuge în toiul nopții. Toate încercările lui de a o găsi pe fata care l-a fascinat dau greș.
Doi ani mai târziu, Camille este proprietara unei mici firme de decorațiuni interioare și primește șansa vieții – ocazia de a renova Bridal Wreath, un conac istoric căzut în paragină. Ea acceptă, nerăbdătoare să facă față celei mai mari provocări profesionale de până atunci, neștiind însă că fiul angajatorului ei este chiar Zack, bărbatul pe care nu l-a putut uita niciodată.
Nici unul nu pare bucuros de reîntâlnire, dar, de dragul lui Rayburn, tatăl lui Zack, fiecare își va juca rolul. Scurta lor aventură i-a afectat pe amândoi și, în ciuda atracției fizice evidente, se tratează cu ostilitate.
Lipsă de încredere, mândrie rănită, resentimente, răstălmăciri – vor putea fi oare depășite pentru a lăsa adevărata iubire să triumfe?
„Degetele puternice şi bronzate îi cuprinseră ceafa când îşi coborî buzele către ale ei. Sărutul lui era ferm, cald şi nevinovat… la început. Apoi toată acea senzualitate prea vie a gurii lui deveni reală din nou.”
„Când fugise de el… din patul lui… îşi dăduse oare seama atunci că era un bărbat pe care îl putea iubi cu o pasiune mistuitoare? Oare fugise convingându-se că era din cauza ruşinii şi a dezgustului faţă de sine, când de fapt o făcuse de teama de a nu fi respinsă? Îşi aminti că se confruntase cu un sentiment fulgerător de dragoste atunci când o ţinuse în braţe în liniştea nopţii. „Dragoste?“ se întrebase ea. „Nu! Nu se întâmplă aşa.“ Dar se întâmplase. Recunoştea acum. Îl iubise de la început.”
„Cât timp trebuie să fiu pedepsit ca să fie suficient? Acum suntem căsătoriţi. Ce pot să fac mai mult ca să mă revanşez faţă de tine? O pedeapsă! Acea căsătorie era o pedeapsă pentru el. Undeva, într-un loc liniştit, ascuns din inima ei, se agăţase de un fir de speranţă că el poate nu simţea asta, dar cuvintele lui spulberară acea speranţă. ”
Descoperiți întreaga poveste în romanul SĂ IUBEȘTI DIN NOU de Sandra Brown – apariție vineri 24.03.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

20 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *