Delicatese Literare
Prezentari carti

Să iubești un scoțian de Hannah Howell, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Să iubești un scoțian

(Highland Lover – 2006)

Hannah Howell

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Al treilea volum al seriei Clanul Cameron

  • Seria Clanul Cameron

1. Cuceritorul – Editura Litera – Highland Conqueror – 2005 – face parte și din seria Murray Family – prezentare
2. Cavalerul scoțian – Editura Litera – Highland Champion – 2005 – face parte și din seria Murray Family – prezentare
3. Să iubești un scoțian – Editura Litera – Highland Lover – 2006 – face parte și din seria Murray Family

Dorința de a nu mai fi dependent de familie îl determină pe Gregor MacFingal Cameron să facă un gest necugetat și să își găsească o mireasă bogată, căreia îi promite o logodnă în viitorul apropiat. Dar se pare că norocul nu este întru totul de partea lui, pentru că în drum spre casă cade în mâna unor răpitori care îl aruncă într-o celulă rece, unde au de gând să-l țină până ce vor primi răscumpărarea.

Curând, în aceeași celulă întunecoasă este aruncată și Alana Murray, o tânără înspăimântată, aflată pe urmele surorii ei gemene. După ce pun la cale împreună o evadare îndrăzneață și reușesc să scape din mâinile răpitorilor, Gregor se alătură bucuros Alanei, care își dorește cu disperare să își găsească sora dispărută. Însă dorința de a o ajuta trezește în el ispita de a o seduce, iar Gregor ajunge să regrete că s-a avântat în căutarea unei soții și i-a făcut promisiuni unei femei pe care nu o iubește. Iar Alana, deși știe că disperarea a determinat-o să accepte un aliat care este pe cale să îi fure inima, este hotărâtă să profite de singura șansă de a se lăsa pradă pasiunii înainte de a accepta o căsătorie aranjată, care îi va pecetlui soarta. Însă nici unul din ei nu știe cât de mult le poate schimba viața un moment de pasiune adevărată.

Veți citi întreaga poveste în romanul SĂ IUBEȘTI UN SCOȚIAN de Hannah Howell, al treilea volum al seriei Clanul Cameron. De vineri 26.11.2021 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări Hannah Howell

Recenzii și prezentări cărți cu scoțieni

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *