Delicatese Literare
Prezentari carti

Să n-ai încredere într-un pirat de Valerie Bowman, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Să n-ai încredere într-un pirat

(Never Trust a Pirate – 2017)

Valerie Bowman

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de Poveste

 1. 1. Ducesă din întâmplare (The Unexpected Duchess – 2014)prezentare
 2. 2. Contesă fără voie (The Accidental Countess – 2014) prezentare
 3. 3. Dincolo de rațiune (The Unlikely Lady – 2015) – prezentare
 4. 4. Un burlac irezistibil (The Irresistible Rogue – 2015) – prezentare
 5.      4.5. The Unforgettable Hero: A Playful Brides Story – 2016
 6. 5. Un conte neîmblânzit (The Untamed Earl – 2016) – prezentare
 7. 6. Un lord legendar (The Legendary Lord – 2016) – prezentare
 8. 7. Să n-ai încredere într-un pirat (Never Trust a Pirate – 2017) – prezentare
 9. 8. Libertinul meu preferat (The Right Kind of Rogue – 2017) – prezentare
 10. 9. Un duce ca nimeni altul (A Duke Like No Other – 2018) – prezentare
 11. 10. O pasiune de-o noapte (Kiss Me at Christmas – 2018) – prezentare
 12.      10.5. Mr. Hunt, I Presume – 2019
 13. 11. Încurcăturile dragostei (No Other Duke But You – 2019) – prezentare
Presupus pirat și oaia neagră a unei familiii înstărite, Cade Cavendish este fericit în lumea lui de rebeliune, înșelăciuni și seducție. Nimeni și nimic nu îl poate determina să devină un bărbat responsabil și onorabil, așa cum se așteaptă de la el. Însă după întâlnirea în casa fratelui său geamăn cu o cameristă încântătoare care îl confundă cu angajatorul ei, Cade constată că viața de renegat își pierde brusc farmecul. Iar dacă încurcăturile privind identitatea pot fi repede lămurite, cele sentimentale sunt mult mai greu de descâlcit…
Mademoiselle Danielle LaCrosse constată cu stupoare că gentlemanul chipeș, întruchipare a păcatului însuși, nu este vicontele care o angajase, ci infamul său frate. Danielle, cândva moștenitoarea unei familii înstărite, rămasă orfană și fără nici un ban, are la rândul ei o mulțime de secrete. Poate că atrăgătorul rebel se pricepe să îi scoată la suprafață cele mai ascunse dorințe, dar când se îmbarcă amândoi într-o aventură împotriva unui dușman comun din trecutul lor, va reuși Cade să obțină ce își dorește cel mai mult – să câștige încrederea și inima lui Danielle?
Citate:
„Cade își coborî încet gura peste a ei. Dumnezeu știe de ce tont fusese sărutată femeia înainte, însă săruturile rapide nu erau stilul lui. Lui Cade îi plăcea să savureze momentul. Să se bucure de fiecare secundă.”
„Se ţineau de mână. Degetele lui puternice le capturară pe ale ei, iar degetul mare o mângâia într-un fel care îi împrăștia gândurile.
Ce o întrebase? A, da. De ce era păcat? Da, chiar, de ce era păcat? Încercă să-și ignore bătăile puternice ale inimii și să-și adune gândurile. La ce se gândise? A, da. La aia. Ridică din sprânceană și îi aruncă o privire obraznică.”
„O dorea atât de mult, că nu putea vedea bine. Întregul corp îi era sfâșiat de dorinţă adunată. Niciodată nu simţise așa ceva. Dorinţa lui intensă de a o face fericită. Dorinţa lui copleșitoare de a se asigura că tânăra simţea plăcere înaintea lui. Corpul lui pulsând de o pasiune neeliberată. Se forţă să numere până la zece, stând deasupra ei, cu braţele lui fixate pe saltea, de o parte și de alta a corpului ei.
Își coborî gura spre a ei și o sărută cu toată dorinţa pe care o simţea pentru ea.”
Veți citi întreaga poveste în romanul SĂ N-AI ÎNCREDERE ÎNTR-UN PIRAT de Valerie Bowman. De sâmbătă, 17.08.2019, la chioșcuri alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Valerie Bowman

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *