Delicatese Literare
Prezentari carti

Să nu iubești un cowboy – seria Rebelii din Texas de Lorraine Heath, Editura Litera/ Alma, Colecția Iubiri de Poveste

Să nu iubești un cowboy

(Never Love a Cowboy – 2000)

Lorraine Heath

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

Volumul al doilea al seriei Rebelii din Texas: 
  1. Un rebel desăvârșit (A Rogue in Texas – 1999) – prezentare
  2. Să nu iubești un cowboy (Never Love a Cowboy – 2000)
  3. Pasiunea unui cowboy (Never Marry a Cowboy – 2001) – prezentare
Harrison Baingridge, al doilea fiu al unui conte englez, pleacă de acasă în căutarea unei vieți libertine, departe de constrângerile înaltei societăți.
 Ajuns în Texas, nici prin gând nu-i trece că și-ar putea îndrepta vreodată atenția spre fiica unui proprietar de saloon. Cu felul ei direct de a fi, cu firea dârză și privirea numai văpăi, Jessye Kane este o femeie mai mult decât atrăgătoare.
Dar cu toate că acceptă să-i fie parteneră într-o afacere aventuroasă și plină de riscuri, se ține departe de el și îi respinge încă de la început avansurile, conștientă că Harrison, cu obârșia lui nobilă și cu faima de cuceritor irezistibil, nu este potrivit pentru ea. Mai mult, el însuși recunoaște că nu este bărbatul care să-i poată oferi ceea ce își dorește ea cel mai mult: iubire. Însă când Harrison este grav rănit în încercarea de a o salva de un pericol de moarte, Jessye jură nu doar să-i salveze viața, ci și să-i îmblânzească sufletul împietrit făcându-l să-și asume cel mai mare risc al vieții lui – să se îndrăgostească iremediabil.
„Nu credea că putea fi dificil să-l sărute pe Harry, deși se gândea la asta mai mult decât trebuia. Barba lui ar fi zgâriat-o sau ar fi mângâiat-o? Gura lui i-ar fi distras atenția, ca ea să nu observe?
Acolo se afla una dintre temerile ei. Dacă ceda unui sărut, ar fi putut să cedeze la tot – și nu dorea să plătească prețul care venea atunci când te dăruiai cu totul, mai ales unui bărbat care credea că o femeie își poate separa inima de corp.”
„Exact cum învățase să trișeze la cărți, devenise expert în a păcăli iubirea. Iubirea putea fi imitată cu bijuterii ieftine, flori și vorbe goale. O atingere aici, un sărut acolo, un alint șoptit.”
„Nu putea să nege că trupul ei tânjea după atingerea lui Harry. Din păcate, și inima ei tânjea după el. Îi spusese clar că el era străin de iubire, și ea nu știa dacă avea forța să-i arate splendoarea iubirii, pentru că a face asta însemna să fie vulnerabilă. Și nu știa dacă va putea supraviețui din nou unei inimi frânte.”
Vom putea citi întreaga poveste în romanul SĂ NU IUBEȘTI UN COWBOY de Lorraine Heath, volumul al doilea al seriei Rebelii din Texas – disponibil de sâmbătă, 22.06.2019, la chioșcuri alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2019

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *