Delicatese Literare
Prezentari carti

Să nu seduci un crai de Sabrina Jeffries, Editura Litera/Alma, Colecţia iubiri de Poveste

Să nu seduci un crai

(Never Seduce a Scoundrel – 2004)

Sabrina Jeffries

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. 1. Să nu seduci un crai (Never Seduce a Scoundrel – 2004)
  2. 2. Pentru iubirea unui duce (Only a Duke Will Do – 2006) – prezentare
  3. 2.5 Ten Reasons to Stay – 2013
  4. 3. Răzbunarea unui scoțian (Beware a Scot’s Revenge – 2007) – prezentare
  5. 4. Vicontele păcatului (Let Sleeping Rogues Lie – 2008) – prezentare
  6. 4.5 When Sparks Fly – 2012
  7. 5. Nu face pact cu diavolul (Don’t Bargain with the Devil – 2009) – prezentare
  8. 6. Scandaluri și pasiuni (Wed Him Before You Bed Him – 2009) – prezentare
Lady Amelia Plume are mulți pretendenți, dar toți sunt vânători de zestre, niște filfizoni care nu-i pot oferi aventurile exotice pe care ea și le dorește atât de mult.
Sălile de bal din Mayfair devin mult mai interesante când apare maiorul Lucas Winter, un american cu un trecut întunecat și cu un aer periculos. Tocmai asta o atrage pe aventuroasa Amelia la misteriosul bărbat și o face să se lase repede cucerită de comportamentul lui îndrăzneț.
Însă graba și insistența lui Lucas de a o curta o determină pe Amelia să suspecteze că maiorul are un motiv ascuns de a se afla mereu în preajma ei, drept pentru care se hotărăște să afle care îi sunt adevăratele lui intenții.
Deși maiorul Winter nu-i mărturisește Ameliei care este scopul venirii lui în Anglia și faptul că ea ar putea fi cheia misiunii sale secrete, ceea ce începe ca un simplu flirt se transformă brusc într-un pasional dans al seducției.
Iar când un rival pune în pericol reputația Ameliei, Lucas se vede nevoit să aleagă între a-și răzbuna trecutul sau a alege un viitor plin de dragoste.
Citate:
“Îi luă gura cu toată obrăznicia unui soldat prădător, dar așteptându-se ca ea să se împotrivească atacului cu aceeași ferocitate. Spre uimirea lui, nu doar că nu i se împotrivi, ci, când el se insinuă printre buzele ei, chiar îl lăsă să intre.
La naiba! Era ca și cum te scufundai în cea mai caldă dintre melase – teribil de catifelată și atât de dulce încât furia lui se transformă în ceva mult mai periculos.“
“– Dă-mi un motiv bun pentru care ar trebui să mă mărit cu tine, Lucas, spuse ea în cele din urmă.
El îi dăduse deja câteva motive bune, pentru numele lui Dumnezeu! Iar dacă voia o declaraţie de dragoste, putea să aștepte până la căderea nopţii. Nu avea de gând să-i dea cheia ca să-l controleze.
Dar știa ce altceva putea să o îmbuneze.
– Pentru că, draga mea, pot să-ţi ofer mai multe aventuri decât oricare alt bărbat pe care ai putea să-l întâlnești.“
“Vorbeau cu trupurile lor, iar trupurile lor erau de-a dreptul vorbăreţe.
Amelia nu visase niciodată ca un bărbat să fie în stare să satisfacă o femeie în atât de multe moduri sau ca o femeie să descopere atât de multe secrete în carnea unui bărbat.“
Vom putea citi întreaga poveste în romanul SĂ NU SEDUCI UN CRAI de Sabrina Jeffries – apariţie sâmbătă, 16 martie 2019, la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

 

Recenzii și prezentări cărți Sabrina Jeffries

Cărțile autoarei Sabrina Jeffries pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

Spune-ți părerea!