Delicatese Literare
Prezentari carti

Să nu spui nimănui de Karen Rose, Seria Romantic Suspans, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Să nu spui nimănui

(Don’t Tell – 2003)

Karen Rose

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

Un volum romantic suspans, palpitant și emoționant, care are ca temă principală violența domestică. Primul volum din Romantic Suspense Series
Era un plan disperat. Dar Mary Grace Winters știa că singura șansă de salvare pentru ea și fiul ei de agresiunile unui soț polițist era să-și însceneze moartea. Acum tot ce a rămas din fosta ei viață se află pe fundul unui lac.
Înarmată cu o nouă identitate – Caroline Stewart –, aflată într-un oraș nou, ea își găsește refugiul la sute de kilometri depărtare și aproape că uită coșmarul pe care l-a lăsat în trecut în urmă cu nouă ani. Ba chiar prinde curajul să dea o nouă șansă dragostei, care a apărut în viața ei sub chipul lui Max Hunter – un chipeș profesor de istorie și fost star NBA, un bărbat care însă poartă propriile traume fizice și emoționale.
Dar pe măsură ce povestea lor de iubire prinde aripi, iar pasiunea dintre ei devine tot mai fierbinte, trecutul este gata să o prindă din urmă, amenințându-i pacea cu greu găsită și pe toți cei pe care îi iubește.
Asta dacă nu are curajul să ia viitorul în propriile mâini…
Citate:
„Furia începu să dispară făcând loc unui tăciune minuscul care începu să strălucească, trezit din nou la viață.
Speranța. Dacă Mary Grace fugise, fugise cu adevărat de el, luase și băiatul. N-ar fi plecat niciodată fără băiat.
Fiul lui trăia. Pe undeva.
O să-l găsească. Și o să-l aducă acasă.
Și pe Mary Grace să o ferească Dumnezeu, pentru că atunci când va termina cu ea, numai Dumnezeu ar mai putea să o ajute.”
„Cuvintele lui tandre o învăluiră făcând-o să se simtă neajutorată și îl sărută și ea la rândul ei. Încet, senzual și puțin timid, ea îi exploră gura, în toate modurile și în toate locurile până când găsi ceea ce căuta.”
„O dorise în patul lui, cu corpul înlănțuit de al lui. Bineînțeles că o dorise în patul lui din prima clipă în care o văzuse în fața ochilor. Dar acum era vorba de mult mai mult. O dorea în casa lui, împreună cu el.
Voia ca zâmbetul ei să fie primul lucru pe care îl vedea atunci când deschidea ochii în fiecare dimineață. O dorea pentru tăria și tandrețea ei. Pentru totdeauna.”
„Acel monstru o avea pe Caroline. Era în stare de… orice. Imaginația lui Max plăsmui niște imagini care îi întoarseră stomacul pe dos și fu cuprins de transpirații reci. Se debarasă de toate aceste fantezii încâlcite și contorsionate ale imaginației. Acum nu avea timp să se gândească în felul ăsta la Caroline. Trebuia să aibă mintea limpede și să gândească inteligent. Să-și facă planuri. Să găsească un mod de a o aduce înapoi.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul SĂ NU SPUI NIMĂNUI de Karen Rose. De vineri, 05.06.2020, la toate punctele de difuzare a presei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Karen Rose se pot comanda de pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro

Colecția Cărți Romantice iunie 2020

Listă cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Recenzii și prezentări cărți romantic suspans

Recenzii și prezentări cărți thriller

Recenzii și prezentări cărți cu mister

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *