Delicatese Literare
Prezentari carti

Sabia scoțiană de May McGoldrick, Seria Scoțieni regali, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Giuvaierul scoțian

(Highland Sword– 2020)

May McGoldrick

Editura Litera/ Alma
Colecția Iubiri de Poveste
  1. În numele iubirii (Highland Crown– 2019) – prezentare
  2. Giuvaerul scoțian (Highland Jewel – 2019) – prezentare
  3. Sabia scoțiană (Highland Sword– 2020)

După ce soldații britanici îi ucid tatăl, Morrigan Drummond fuge din Edinburgh și ajunge în Highland, sub protecția unui clan de războinici. Aici, înflăcărata Morrigan se antrenează alături de bărbații de la castelul Dalmigavie, jurând să se răzbune pe Sir Rupert Burney, ucigașul părintelui ei. Însă o întâlnire întâmplătoare cu un avocat chipeș, aflat de aceeași parte a baricadei în lupta contra britanicilor, trezește în inima ei dorința de a simți mai mult decât satisfacția răzbunării. Iar când acesta vine să locuiască la castel, Morrigan își dă seama că destinul nu i l-a scos întâmplător în cale.

Aidan Grant este hotărât să elibereze doi bărbați nevinovați, băgați în închisoare de Sir Rupert Burney, dar pentru asta are nevoie de dovezi solide. Fascinat și atras de frumoasa tânără care luptă alături de războinicii de la castel, își dă seama și că Morrigan este singura care îl poate ajuta să câștige procesul împotriva lui Sir Rupert Burney. Dar se pare că trecutul o împiedică pe Morrigan să-și deschidă inima și chiar o determină să refuze cererea în căsătorie a lui Aidan, singurul bărbat care a reușit să-i arate ce este dragostea. Oare timpul și depărtarea pot vindeca rănile trecutului pentru a-i lăsa să-și trăiască iubirea?

Veți putea citi întreaga poveste în romanul SABIA SCOȚIANĂ, ultimul volum al seriei Scoțieni regali – disponibil de luni, 1 februarie, la toate punctele de difuzare a presei.

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Recenzii și prezentări cărți cu scoțieni

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *