Delicatese Literare
Prezentari carti

Salut, ramas-bun si tot ce se intampla intre ele de Jennifer E. Smith, Editura Epica

Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele 
Jennifer E. Smith
Editura Epica 
Titlul original: Hello, Goodbye, and Everything in Between
În noaptea dinaintea plecării la facultate, Clare și Aidan mai au un singur lucru de făcut: să-și dea seama dacă vor să rămână împreună sau să se despartă. În decursul celor douăsprezece ore, ei retrăiesc toate momentele care le-au marcat relația, încercând să găsească ceva din trecutul lor care să-i ajute să decidă pe ce drum vor să meargă. Noaptea le va îndruma pașii către prieteni și familie, peisaje familiare, locuri neașteptate, adevăruri dureroase și descoperiri surprinzătoare. Dar pe măsură ce orele trec și dimineața se aproprie, la fel se întâmplă și cu inevitabila lor despărțire. Întrebarea este: va fi un rămas-bun sau adio?
Noul roman al lui Jennifer E. Smith explorează deciziile dificile pe care trebuie să le luăm atunci când calea dragostei nu se întretaie cu cea a vieții.
În decursul unei singure seri, Jennifer E. Smith reușește să surprindă fiecare nuanță perfectă și dureroasă a primei iubiri. N-aș fi vrut ca noaptea – sau cartea aceasta – să se termine vreodată.” — Sarah Dessen, autoare de bestselleruri New York Times
Această capodoperă a lui Jennifer E. Smith vă va bântui inima cuprinsă de durere. Este o suferință care își trage suflul din personajele care par atât de reale încât le auzi cum respiră, și dintr-o poveste în care te vei regăsi și care te va răvăși cu fiecare pagină parcursă.” — Jennifer Niven, autoarea bestsellerului Toate acele locuri minunate
JENNIFER E. SMITH este autoarea romanelor Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere (2013), Uite așa arată fericirea (2013), ambele apărute la Editura Epica. Este absolventă a unui master de scriere creativă la Universitatea St. Andrews din Scoția, iar cărțile ei au fost traduse în peste treizeci de limbi. Momentan locuiește în New York.
DIN 15.05.2017 ÎN LIBRĂRIILE DIN TOATĂ ȚARA!
Sursa: Epica Publishing House

 

8 Comments

Spune-ți părerea!