Delicatese Literare
Prezentari carti

Salvarea unei diavolițe de Kate Moore, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Salvarea unei diavolițe (To Save the Devil – 2010)

Kate Moore

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

Seria Fiii păcatului (Sons of Sin)

1. Păcate pentru un sfânt (To Tempt a Saint – 2010) – prezentare
2. Salvarea unei diavolițe (To Save the Devil – 2010)
3. Seducerea unui înger (To Seduce an Angel – 2011) – prezentare

Ei sunt fiii născuți din păcat – trei frați a căror mamă este o faimoasă curtezană din Londra. Deși Xander, Will și Kit nu sunt legitimi în ochii aristocrației, mama lor s-a asigurat că fiecare a primit educația unui gentleman și știe cum să-și croiască propriul drum în lume.
Fost spion, Will Jones poate să se descurce în situații dure și să facă față unor inamici nemiloși. Așa că, atunci când primește informații despre Kit, fratele pierdut, nu ezită să se infiltreze în bordelul dușmanului său de moarte, Archibald March – dar se trezește în situația neașteptată de a salva o fecioară de la o soartă extrem de crudă.
Aflată în propria misiune, tânăra nu vrea să-și dezvăluie adevărata identitate și preferă să fie cunoscută sub numele de Elena din Troia. Ea și Will au un dușman comun, căci Elena caută cu disperare niște scrisori aflate în posesia lui March care ar putea s-o distrugă pe mama ei.
Cei doi își unesc forțele, și căutările îi conduc în lumea periculoasă a intrigilor și trădărilor, unde pentru datorie lupți – iar pentru dragoste este posibil să mori.
Citate:
„El se întoarse. Privirea întunecată o susţinu pe a ei. Pulsul ei se mări inexplicabil. Nu ar trebui să îl ademenească. El stătea încordat.
Elena rămase nemișcată, grijulie să nu provoace vreo acţiune neașteptată.
Mâna lui ţâșni, o prinse de talie și o aduse strâns lângă el.
– Am instrumentul ăsta util care îmi spune unde ești. Dacă patul ăsta s-ar întinde de aici până în Franţa, aș ști exact unde ești în orice moment.”
„Ar începe cu gura aceea voluptuoasă, cu dulcea buză de jos ieșită în afară, ce dispărea în colţuri strânse, pentru că nu zâmbea cu ușurinţă. Ar face acele buze să se deschidă, și prinse sub ale lui. Știu deodată că era o idee proastă. Îi dorea corpul. Săruturile erau doar tatonările din întâlnire, înduplecarea adversarului înaintea unui atac în forţă.”
„Nu îi putea citi gândurile. Îl înţelesese? Că putea oferi plăcere și pasiune și nimic mai mult? Era atât de pierdută în viaţa ei imaginară ca Elena, că nu recunoștea consecinţele reale ale actului de a face dragoste?”
Veți citi întreaga poveste în romanul SALVAREA UNEI DIAVOLIȚE de Kate Moor, volumul 2 al seriei Fiii curtezanei.” De sâmbătă, 27.07.2019, la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste iulie 2019

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *