Delicatese Literare
Prezentari carti

Șansa unei vieți de Jude Deveraux, Tara Sheets, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Șansa unei vieți

(Chance of a Lifetime – 2020)

 Jude Deveraux, Tara Sheets

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

320 pg.

Traducerea:   Luciana Răducanu

Primul volum al seriei „Providence Falls“.

  1. Șansa unei vieți – Editura Litera – Chance of a Lifetime – 2020
  2. An Impossible Promise – 2021
  3. Thief of Fate – 2022

JUDE DEVERAUX are peste 40 de romane pe lista de bestselleruri a The New York Times, cărțile ei fiind vândute în peste 60 de milioane de exemplare și traduse în 18 limbi.

TARA SHEETS a câștigat numeroase premii pentru romanele ei de dragoste, printre care și Golden Heart, sponsorizat de Romance Writers of America.

În 1844, Irlanda, Liam s-a îndrăgostit de timida și naiva Cora și a schimbat fără să vrea viitorul. După mai bine de un secol, Liam se trezește reunit cu iubita lui Cora în Providence Falls, Carolina de Nord și vrea să o facă să se îndrăgostească de bărbatul cu care trebuia să se căsătorească înainte ca Liam să intervină. Însă această Cora este o polițistă independentă și nu-și amintește de viețile lor anterioare. Liam o vrea pe Cora pentru el, dar trebuie să aleagă între un moment furat în timp sau o eternitate de condamnare.

Sufletul lui Liam O’Connor este chemat la judecata de apoi, iar îngerii sunt gata să-l condamne pentru viața de tâlhar dusă în Irlanda anilor 1840. Prin faptele lui, Liam a adus suferință în viața multor oameni nevinovați, ba chiar a schimbat soarta celor din jur când s-a îndrăgostit de inocenta Cora McLeod, care a ales să fugă cu el, uitând cu desăvârșire de intenția ei de a se căsători cu Finn, un bărbat mult mai potrivit pentru ea. Acum însă, Liam trebuie să-și ispășească pedeapsa, iar pentru asta este trimis în viitor, în lumea modernă din orășelul Providence Falls. Și are la dispoziție numai trei luni pentru a-și îndrepta greșeala din trecut și a face ca soarta Corei – acum detectiv de poliție – să se împlinească și să se îndrăgostească de Finn, în prezent un avocat amabil și tăcut. Dar, deși au trecut secole de când a simțit fiorii iubirii pentru Cora, Liam realizează că pasiunea este la fel de puternică, iar tentația de a fi din nou cu ea este greu de ignorat. Mai mult, atracția dintre ei îi pune în pericol misiunea, iar Liam trebuie să aleagă între a-și salva sufletul și a fi alesul Corei.

Veți citi întreaga poveste în romanul ȘANSA UNEI VIEȚI de Jude Deveraux, Tara Sheets, primul volum al seriei „Providence Falls“.
De vineri, 20.05.2022, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei Jude Deveraux pot fi comandate pe libris.ro, litera.ro, elefant.rolibrarie.net, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Jude Deveraux

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice mai 2022

Spune-ți părerea!