Delicatese Literare
Prezentari carti

Șapte minciuni de Elizabeth Kay, Editura Trei

Șapte minciuni

(Seven Lies – 2020)

Elizabeth Kay

Editura Trei

Anul apariţiei: 2021

Nr. de pagini: 384

Traducere de: Luminiţa Gavrilă

Elizabeth Kay și-a început cariera ca asistentă la Penguin Random House. Acum este coor-donator editorial, urmându-și totodată pasiunea pentru scris.
A câștigat primul său premiu literar la vârsta de opt ani, în cadrul unui concurs de povestiri și, de atunci, a continuat să scrie.
Locuiește la Londra împreună cu soțul ei.
Șapte minciuni este romanul său de debut.

„Un roman genial.”Clare Mackintosh, autoarea bestsellerurilor Lasă-mă să mint și Te văd

Încă din copilărie, Jane și Marnie au fost de nedespărțit. 
Apoi, amândouă s-au căsătorit cu niște tineri arătoși. 
Câțiva ani mai târziu, Jane și Marnie încă sunt cele mai bune prietene — însă soții lor sunt morți. 
Dar dacă Jane ar fi fost sinceră de la început — dacă n-ar fi spus prima ei minciună nevino-vată —, atunci poate că persoana pe care o iubește cel mai mult ar fi iubit-o și ea, la rândul său. Poate că totul ar fi fost diferit. 
Pe măsură ce spune povestea sa și a lui Marnie, precum și a șirului de minciuni din ce în ce mai dezastruoase pe care le-a născocit, Jane dezvăluie umbrele întunecate care s-au strecurat în prietenia lor și secretele toxice ce încă mocnesc dincolo de aparențe. 
Șapte minciuni e un thriller incitant, seducător și hipnotic despre natura complicată a prieteniei dintre femei, despre granița fină dintre atașament și obsesie și despre ceea ce suntem dispuși să pierdem în numele iubirii.

„O poveste întunecată și extrem de palpitantă de la una dintre cele mai interesante autoare pe care le-am citit vreodată. O recomand cu căldură!„ – Shari Lapena, autoarea romanelor Cuplul din vecini și Străinul de acasă, bestselleruri New York Times

„Un thriller psihologic electrizant… Chiar dacă ghicești spre ce se îndreaptă povestea, pregătește-te pentru o aventură șocantă. Un debut impresionant.” – Publishers Weekly

„O confesiune care îți dă fiori pe șira spinării.” – Kirkus Reviews

 

Cărțile apărute la Editura Trei se pot comanda pe edituratrei.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, librex.ro, carturesti.ro, dol.ro

Noutăți editoriale ianuarie 2021 Editura Trei

Noutăți editoriale februarie 2021 Editura Trei

Recenzii și prezentări cărți Editura Trei

Recenzii și prezenttări cărți thriller

Spune-ți părerea!