Delicatese Literare
Prezentari carti

Șapte nopți de pasiune de Anna Campbell, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Șapte nopți de pasiune

(Seven Nights in a Rogue’s Bed – 2012)

Anna Campbell

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Șapte nopți de pasiune (Seven Nights in a Rogue’s Bed – 2012)
  2. Sărutul unui crai (A Rake’s Midnight Kiss – 2013) – prezentare
  3. Curajul unui duce (What a Duke Dares – 2014) – prezentare
  4. A Scoundrel by Moonlight – 2015
Disperată să salveze viața surorii ei, care trăiește sub teroarea unui soț violent, Sidonie Forsythe acceptă să se supună unei soarte teribile: va petrece o săptămână în întunecatul castel Craven alături de Jonas Merrick, un bărbat crud, care nu se dă în lături să-i răpească virtutea. Însă, în cele șapte nopți petrecute alături de bărbatul cu reputație de ticălos notoriu, Sidonie descoperă un suflet trist și pustiu, dornic să primească și să ofere iubire.
Nemilosul Jonas Merrick nu poate uita cine este: un bastard neacceptat de societate, obligat să poarte un blestem pe propriul chip. De fiecare dată când se privește în oglindă, vede un monstru cu o cicatrice respingătoare, a cărui singură armă de a cuceri o femeie este seducția.
Dar când frumoasa și inocenta Sidonie apare la ușa lui, planurile lui de a profita de pe urma soției dușmanului său sunt date peste cap.
După o săptămână de nopți fierbinți, proscrisul dur și încrâncenat este profund impresionat de frumusețea, istețimea și curajul tinerei Sidonie și nu-și mai dorește altceva decât să o păstreze pentru totdeauna alături de el. Însă acum, când dușmanii periculoși se adună să-i distrugă, poate iubirea lor abia descoperită și fragilă să reziste încercării?
„El se aplecă încet pentru a-i cuprinde buzele cu gura.
Mirosul de ploaie al trupului ei îi inundă simţurile și îl făcu să fie nerăbdător. Ea nu se mișcă și strânse buzele, însă căldura lor delicată îl străfulgeră. Își lipi buzele de ale ei în ceea ce era mai mult iluzia unui sărut decât un sărut adevărat.”
„Era… Era cel mai fascinant bărbat pe care îl întâlnise vreodată. O asculta cu atâta atenţie când vorbea, încât nimic nu mai exista, iar asta o bucura dincolo de cuvinte. Îi oferise licăriri dintr-o lume pe care își dorise întotdeauna să o cunoască. O făcea să râdă și o săruta de parcă ar fi murit dacă cineva l-ar fi oprit. Această slăbiciune a ei faţă de dușman era mai terifiantă decât faptul că se trezise în braţele lui.”
„Mai puţin încordată și cu o expresie ce trăda o anumită ușurare, ea începu să se înmoaie din nou în braţele lui, redevenind femeia pasională care îl sărutase mai devreme ca și cum nu ar fi existat altceva pe pământ.
De această dată, el știa că nu trebuia să o constrângă să rămână când avea să se ridice din patul lui. Își înfrână dorinţa de a o face.
Dacă viaţa lui depindea de asta, nu putea spune dacă ar fi vrut ca ea să rămână o oră, o zi sau pentru totdeauna.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul ȘAPTE NOPȚI DE PASIUNE de Anna Campbell, primul volum din seria Fiii păcatului – disponibil din 29.11.2018 la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2018

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *