Delicatese Literare
Prezentari carti

Șarada ducelui – seria Clubul valeților de Valerie Bowman, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Șarada ducelui

(The Footman and I – 2020) (Duke Looks Like a Groomsman – 2020)

Valerie Bowman

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

  1. 1. Un conte sub acoperire – The Footman and I – 2020 – prezentare
  2. 2. Șarada ducelui (Duke Looks Like a Groomsman – 2020)
  3. 3. Marchizul care mă iubea (The Valet Who Loved Me – 2020) – prezentare
  4. 4. Vicontele cavaler (Save a Horse, Ride a Viscount – 2021) – prezentare
  5. 5. Lecții de dragoste (Earl Lessons – 2021)
  6. 6. The Duke is Back – 2022

Volumul al doilea al seriei „Clubul valeților”, după UN CONTE SUB ACOPERIRE, care a apărut la sfârșitul lunii martie

Rhys Sheffield, ducele de Worthington, a pus un pariu că poate trece drept servitor la petrecerea sezonului. Aici o întâlnește pe Lady Julianna Montgomery cu care a rupt logodna în urmă cu doi ani și o convinge să-i păstreze secretul, dar va putea ea face asta fără a se îndrăgosti de el?

Rhys Sheffield, duce de Worthington, a pus pariu cu prietenii lui, pe o sumă absolut colosală, că se poate da drept servitor în casa unde urmează să aibă loc cea mai așteptată petrecere a sezonului monden. Dar când fosta lui iubită, o femeie extrem de inteligentă, îl recunoaște sub deghizarea de grăjdar, își dă seama că are ocazia perfectă de a i-o plăti pentru că a rupt logodna. 

Frumoasa lady Julianna Montgomery este, cel mai probabil, singura tânără de la petrecere care nu se află-n căutarea unui soț. Este fericita logodnică a unui marchiz. Abia dacă-și mai aducea aminte de suferința provocată de felul în care fusese părăsită de ducele Worthington, cu aproape doi ani în urmă. Numai că, brusc, a fost nevoită să-și amintească.

Rhys pare să fie peste tot, încordându-și mușchii, trudind sub arșița soarelui, iar Juliannei nu i s-a părut nicicând mai atrăgător. Cu farmecul lui caracteristic, o convinge să-i păstreze secretul. Dar când ea află că scopul lui e să câștige un pariu pus din ambiție, nu rezistă să își joace propriul joc. Își va petrece următoarele două săptămâni forțându-i lui Rhys limitele ca să îl facă să piardă pariul.

Chiar dacă riscă să se aleagă ea însăși cu inima rănită.

Citate:

„În minte îi răsunau cuvintele tatălui lui, sporindu-i durerea de cap: <<Femeile nu sunt decât o distracție. Și asta uneori. Să nu confuzi dorința cu dragostea. Doar proștii fac greșeala asta. Când îți alegi o soție, alege-o în funcție de familia din care provine și de zestrea pe care o primește. Atât. În funcție de dorință îți alegi doar amantele>>.”
„Cu o parte a minții ar fi vrut ca ea să îl respingă, dar ea n-o făcu. Ba chiar îl cuprinse cu brațele pe după gât, trăgându-l și mai aproape. El o propti de gardul care îi ajungea până pe la mijloc și își lipi șoldurile de ale ei. Ea îl săruta ca pierdută, de parcă nu se mai sărutaseră până atunci, de parcă era prima dată, de parcă nu s-ar fi certat vreodată, de parcă nu s-ar fi părăsit vreodată. Își trecu degetele prin părul lui, se agăță de gâtul lui și-i răspunse la fiecare atingere, la fiecare vibrație.”
„Ceea ce făceau era greșit și o știau amândoi, dar dacă Julianna avea să fie sacrificată unei vieți nefericite, căsătorindu-se cu un bărbat pe care nu îl iubea, Rhys putea măcar să îi ofere o după-amiază de pasiune, dacă asta era ce-și dorea ea.”
„– Și eu am greșit, Rhys. Ar fi trebuit să-ți fi spus că te iubesc. Numai că mi-am lăsat mândria și furia față de tine, pentru că ai crezut ce era mai rău despre mine, să stea în calea fericirii noastre. Am fost prea încăpățânată și asta s-a întors împotriva mea.”

Vom putea citi întreaga poveste în romanul ȘARADA DUCELUI de Valerie Bowman, al doilea volum al seriei Clubul valeților. De luni, 19.04.2021, la toate punctele de difuzare a presei!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Valerie Bowman

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *