Sărută-mă în timp ce dorm de Linda Howard, Editura Miron

6

Sărută-mă în timp ce dorm 

(Kiss Me While I Sleep – 2004)

Linda Howard

Editura Miron

1. Periculos de îndrăgostită – Editura Miron (Kill and Tell – 1998)

2. Între dorinţă şi pericol – Editura Orizonturi (All the Queen’s Men – 1999) – recenzia 

3. Sărută-mă în timp ce dorm – Editura Miron (Kiss Me While I Sleep – 2004)

Eficientă și nemiloasă, Lily Mansfield este o asasină plătită care lucrează sub contract, ca agent pentru CIA. Țintele ei sunt cei care nu pot fi atinși de brațul legii, cei corupți, cei puternici și răi. Acum, Lily pune la cale un joc mortal, neautorizat, căutând să se răzbune. În acest joc compromițător, ea pune în pericol atât viața ei, cât și pe cea a superiorilor ei. Agentul Lucas Swain, colegul ei, dă următorul ordin: fie o aduceți pe sus, fie o răpuneți. Totuși el este prea atras în acest joc cu Lily Mansfield și dansează pe o sârmă suspendată, încercând să evite un incident internațional major, în timp ce se luptă cu un dușman feroce care le calcă pe urme pas cu pas.
Lily este vigilentă și își protejează spatele, dar nu vede pericolul mortal care se află în calea ei… sau că loialitatea are și ea un preț…
Sursa: Editura Miron
Linda Howard a ridicat stilul romantic suspans la nivel de artă. Cărțile sale din acest gen s-au instalat imediat pe pozițiile fruntașe ale clasamentului întocmit de Goodreads “Best Romantic Suspense”, în care în primele 10 poziții se află trei cărți ale Lindei Howard: pe prima poziție Jocul Morții, pe poziția a doua După o noapte, iar pe poziția a șaptea Bărbatul visat.

Cărțile autoarei Linda Howard pot fi comandate pe elefant.rolibris.roemag.rocarturesti.ro, librarie.net

Listă cărți Linda Howard

Recenzii și prezentări cărți Linda Howard

About Author

6 comentarii

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: