Delicatese Literare
Prezentari carti

Sărutul unei hoațe de Susanna Craig, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Sărutul unei hoațe

(To Kiss a Thief – 2016)

Susanna Craig

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Sărutul unei hoațe (To Kiss a Thief – 2016)
  2. Tentații pentru o moștenitoare (To Tempt an Heiress – 2016) – prezentare
  3. Sedus de o străină (To Seduce a Stranger – 2017)
Deși a devenit soția lui St. John Sutliffe, viconte de Fairfax, ca urmare a unui aranjament menit să salveze moștenirea acestuia, Sarah Pevensey spera totuși să aibă parte de o căsnicie bazată pe iubire. Dar aproape înainte chiar de a-și începe viața de soț și soție, cei doi sunt prinși într-un scandal ce surprinde întreaga înaltă societate din Londra. Acuzată că ar fi furat o bijuterie extrem de valoroasă, Sarah se retrage într-un mic sat pescăresc, pentru a-și lua viața de la capăt.
Ultima oară când St. John și-a văzut proaspăta soție, aceasta era cuibărită în brațele unui soldat, arătând răvășită ‒ iar colierul cu safire, moștenire de familie, nu mai era la gâtul ei. Acum, trei ani mai târziu, el dă de urma lui Sarah și este hotărât să o facă să plătească pentru faptele ei. Dar femeia pe care o găsește în acel sătuc este cu totul diferită de cea peste care se aștepta să dea. Simplă și muncitoare, Sarah nu are nimic de ascuns – sau, cel puțin, așa pare. Și, în timp ce St. John încearcă să o ademenească pentru a o face să îi dezvăluie locul secret în care ține colierul, vicontele constată că, dacă nu are grijă, inima lui va fi cea furată…
„Iubirea era pentru cei slabi și nesăbuiţi. Învăţase asta cu mult timp în urmă. Chiar dacă ar fi fost înclinat către asemenea slăbiciune și nesăbuinţă, ce treabă avea inima lui cu însurătoarea? Cum își putea îngădui să se îndrăgostească de soţia pe care tatăl lui aproape că i-o băgase pe gât? Sarah Pevensey fusese mult prea blajină, incontestabil de simplă și complet lipsită de pasiune.”
„Datorie. În nopţile care urmaseră nunţii lor, aceasta îl dusese în patul ei.
Ceea ce simţea el acum nu era datorie.
Era dorinţă. O flacără care fusese aprinsă – reaprinsă – într-o căsuţă abandonată din Haverhythe. În ciuda reputaţiei lui de a fi de gheaţă, ea îl lăsase arzând. Și, dacă se gândea la acea noapte pentru încă o secundă, ea avea să vadă exact cât de mult o dorea.”
„Își cercetă inima și mintea, în căutarea unor urme de neîncredere ori îndoială. Dar o nouă și mai puternică emoţie le alungase. Se îndrăgostea de soţia sa.
Iar acesta, era foarte sigur, era cel mai nebunesc – dar poate și cel mai curajos – lucru pe care îl făcuse vreodată.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul SĂRUTUL UNEI HOAȚE de Susanna Craig, primul volum al seriei „Dorințe nestăpânite” – disponibil de sâmbătă 09.03.2019 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste martie 2019

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *