Delicatese Literare
Prezentari carti

Sărutul unui prinț de Nora Roberts, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Sărutul unui prinț (Command Performance – 1987) 

Nora Roberts

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

1. O idilă regală – Affaire Royale – 1986 – prezentare
2. Sărutul unui prinț – Command Performance – 1987
3. Un principe cuceritor – The Playboy Prince – 1987 – prezentare
4. Prințesa incognito – Cordina’s Crown Jewel – 1992 – prezentare
Cu ani în urmă, Eve Hamilton a făcut o pasiune pentru prințul Alexander – un tânăr puternic, reținut și care nu părea să o privească pe Eve cu ochi buni.
Acum, șapte ani mai târziu, Eve revine în țara lui Alexander, Cordina, ca femeie de afaceri chemată pentru a pune în scenă împreună cu trupa ei de actori patru spectacole de teatru, și descoperă că pasiunea din tinerețe nu a fost deloc trecătoare, simpla reîntâlnire cu bărbatul visurilor sale reușind să reaprindă iubirea înăbușită din inima ei.
Pentru Alexander, Eve nu mai este acum o simplă copilă fermecătoare, ci o femeie captivantă și de o frumusețe răpitoare. Astfel, se trezește pe negândite dorindu-și să-i demonstreze celei la care nu a încetat să viseze în taină – că nu poate exista un bărbat mai potrivit pentru ea.
Va reuși să o convingă pe această femeie, stăpână pe ea, încăpățânată și independentă că merită să renunțe la tot ce și-a construit prin propriile forțe pentru a-și petrece restul vieții alături de un prinț? Îi va putea el dovedi că, uneori, realitatea poate să depășească orice fantezie dintr-un basm?
„O luă atunci, îi luă gura, inima şi sufletul, în timp ce briza cu miros sărat sufla în perdele. Mâinile ei erau încă pe încheieturile mâinilor lui, degetele i se strângeau din ce în ce mai tare, dar nici unul din ei nu ştia dacă pentru a refuza ori a accepta.El îşi dorise, avusese nevoie, tânjise după pasiunea şi înflăcărarea care o caracterizau. Îi fusese poftă de moliciunea şi de dulceaţa care contrabalansa toate celelalte. Dacă era o greşeală, dacă era imposibil, avea să îşi croiască drum printre toate obstacolele. Ştiuse, din clipa în care o revăzuse, că nu avea de ales.”
„Alexander este total nepotrivit pentru mine. Mai mult decât atât, eu nu sunt potrivită pentru el. Am o carieră, una care este importantă pentru mine. Am legături cu o altă ţară. Îmi place să fac lucrurile când şi cum doresc, fără să mă gândesc cum ar putea părea în ochii presei. Nu m-am împăcat niciodată cu regulile, lucru pe care l-am dovedit fiind un dezastru la şcoală. Alexander trăieşte după reguli. Este nevoit să o facă.”
„Trecuseră luni întregi fără să o vadă – deşi se trezea încă în creierii nopţii, singur, cu chipul ei în minte. Putea să se împotrivească acestui lucru, să înăbuşe dorul acela care părea ca o nebuloasă în faţa obligaţiilor, a responsabilităţilor şi a unui program istovitor.
Dar, de fiecare dată când ea se afla acolo, destul de aproape încât să poată fi atinsă, dorinţa nu mai era vagă, ci devenea imposibil de învins.
Acum, când o atinsese, îi simţise gustul, se amăgise singur cu frânturi din propriile fantezii, trebuia să îşi refuze restul?
Veți citi întreaga poveste în romanul SĂRUTUL UNUI PRINȚ, de Nora Roberts, volumul al doilea al seriei „Familia regală din Cordina“ – apariție vineri 18.05.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărti Romantice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

6 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *