Delicatese Literare
Prezentari carti

Săruturi și croissants de Anne-Sophie Jouhanneau, Editura Nemira

Săruturi și croissants

(Kisses and Croissants – 2021)

Anne-Sophie Jouhanneau

Editura Nemira

Nemira Youg-Adult

An apariție: 2021

Nr. pagini: 336

Traducător: Cristina Brostianu

ROMANCE – PARIS – BALET

Dacă ți-au plăcut: Emily în ParisLove & Gelato, de Jenna Evans Welch sau Anna și sărutul franțuzesc, de Stephanie Perkins

ANNE-SOPHIE JOUHANNEAU este o autoare franceză de cărți pentru tineri. Pentru că a crescut în apropierea Parisului, a ajuns să iubească fermecătorul Oraș al Luminilor aproape la fel de mult ca pe les croissants. După ce a locuit în Amsterdam și Melbourne, s-a stabilit la New York, împreună cu soțul ei australian și cu pisica lor americană get-beget. A cucerit publicul francez cu cele 17 romane pe care le-a scris singură sau în colaborare. Săruturi și croissants (Kisses and Croissants, 2021; Editura Nemira, 2021) este cea mai recentă carte a sa.

Dulce ca un macaron Ladurée, proaspătă ca un croissant abia scos din cuptor, această poveste încântătoare se desfășoară chiar în orașul iubirii.

Mia Jenrow și-a dorit dintotdeauna să fie balerină. Pare să fi fost predestinată pentru asta, fiindcă stră-străbunica ei a dansat pentru Opera din Paris și a fost muza lui Degas însuși!

Așa că Mia se bucură din tot sufletul că a obținut șansa de a petrece o vară de vis la Paris, pentru a urma cursurile uneia dintre cele mai exclusiviste școli de dans din lume. Dar lucrurile nu sunt niciodată simple precum o piruetă: rivala ei, Audrey, și instructorul de balet îi fac numai necazuri, iar Mia se trezește că e tot mai fermecată de Louis, care vrea să-i arate metropola purtând-o pe Vespa lui.

Și, cu toate că vara aceea ar fi trebuit să fie o perioadă dedicată studiului, tânăra va descoperi destul de repede de ce se spune că, la Paris, dragostea plutește în aer.

„Dacă doriți o escapadă pariziană, citiți această carte delicioasă ca o bomboană!“ – PopSugar

„Fermecătoare și romantică!“ – San Francisco Book Review

 

Titlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 31 mai 2021.

Cartea Săruturi și croissants de Anne-Sophie Jouhanneau poate fi comandată de pe nemira.ro, libris.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura Nemira

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *