Șase ani de Harlan Coben, Editura Paralela 45, Colecția Bestseller

0

Șase ani

(Six Years – 2013)

Harlan Coben

Editura Paralela 45

Colecția Bestseller

An apariție: 2019
Nr. pagini: 352
Traducerea: Dan Bălănescu
Harlan Coben este este unul dintre cei mai cunoscuți și mai traduși autori americani de thrillere. Are peste 30 de romane devenite bestseller în toate cele 43 de limbi în care au fost publicate și vândute în peste 70 de milioane de exemplare. Cărțile lui s-au clasat pe poziția numărul unul în nenumărate topuri și i-au adus premii prestigioase, printre care se numără Edgar, Shamus și Anthony.
Neputincios, Jake asistă la nunta lui Natalie, femeia pe care o iubește. Idila lor s-a încheiat, iar ea l-a făcut să promită că n-are s-o mai caute vreo­dată. Jack se ține de cuvânt timp de șase ani, până în momentul în care dă peste necrologul lui Todd Sanderson, soțul femeii iubite. Cel puțin așa pare că ar sta lucrurile.
Dar la înmormântare văduva se dovedește a fi o necu­noscută. Atunci, unde e Natalie? De ce l-ar fi mințit?
Hotărât să o găsească, Jake cade pradă unei intrigi ucigașe. Și descoperă că în dragoste există uneori  adevăruri  care  ucid.
Harlan Coben le oferă și de această dată cititorilor o capodoperă a thrillerului modern, explorând ingenios adâncimile și pasiunea iubirii pierdute, dar și secretele și minciunile din adâncul acesteia.
„Măiestria lui Coben ne vrăjește în așa fel încât nu vedem nicio clipă ceea ce stă tot timpul sub ochii noștri.“ – Washington Post
„Orice carte nouă scrisă de Coben e un motiv de sărbătoare, dar o carte atât de bună ca Șase ani e un motiv de jubilare.“ – Huffington Post

Cărțile autorului Harlan Coben pot fi comandate de pe edituraparalela45.ro, librarie.netelefant.ro, carturesti.ro

About Author

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: