Delicatese Literare
Prezentari carti

Scandalul de Sandra Brown, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Scandalul 

(Breath of Scandal – 1991)

Sandra Brown

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

Într-o noapte ploioasă, într-un mic orășel din sudul Statelor Unite, frumoasa și inocenta Jade Sperry trece prin cel mai mare coșmar al oricărei adolescente, fiind abuzată de trei băieți.
Atacul este pus la cale de Neal Patchett, fiul răsfățat al celei mai puternice familii din Palmetto, de voința căreia depinde soarta fiecărui bărbat, femeie și copil. Astfel că nimeni, nici măcar propria mamă, nu vrea să creadă povestea lui Jade.
Trădată de cea mai bună prietenă, cu idealurile tinereții spulberate și trezindu-se în mijlocul unui scandal și al unei tragedii, Jade părăsește locurile natale fără să se uite înapoi.
Anii trec și, deși cunoaște succesul în viața profesională, Jade nu reușește să-și uite trecutul violent, care o împiedică să se apropie de orice bărbat – până când îl întâlnește pe Dillon Burke. Și astfel viața îi oferă ocazia să se întoarcă în Palmetto nu doar ca să se răzbune, ci să se elibereze de teamă și, poate, să regăsească puterea și curajul de a iubi din nou.
„La a doua întâlnire, Gary îi depărtase buzele şi o sărutase cu adevărat. Unele fete susţineau că le place asta. Altele găseau ideea în sine revoltătoare. După acea seară, Jade crezuse cu tărie că cel de-al doilea grup era compus din fete care nu fuseseră niciodată sărutate cu adevărat. Pentru ea, fusese cea mai delicioasă senzaţie pe care o trăise vreodată.”
„– Eşti sigură că n-o să ajungi să-l iubeşti în cele din urmă? întrebă Cathy, cu speranţă în glas. Este un tânăr atât de plăcut şi se uită la tine de parcă ai fi soarele de pe cer. Poate că după ce o să staţi despărţiţi peste vară…
Jade începuse deja să clatine din cap.
– N-o să mă îndrăgostesc de el… de nimeni.
Pe chipurile celor doi se citea îngrijorarea. Ar fi fost o uşurare fantastică să-şi descarce inima în faţa lor, să le spună întreg adevărul. Dar nu voia să ştie nimeni despre viol. Învăţase că victimele unei astfel de agresiuni rămâneau victime pe viaţă.”
„Energia ei era generată de ceva mult mai puternic decât o pornire sexuală. Privată de privilegiul de a putea iubi complet vreun bărbat sau de a accepta iubirea unui bărbat, era mai hotărâtă ca niciodată să caute o compensare. Nici un om din Palmetto nu va trebui să mai îndure nedreptăţile impuse de generaţii de familia Patchett. După toţi aceşti ani, era foarte aproape de a-şi atinge ţelul.”
Veți citi întreaga poveste în SCANDALUL de Sandra Brown – apariție vineri 14.09.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *