Delicatese Literare
Prezentari carti

Scandalul sufragetei de Courtney Milan, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Scandalul sufragetei

(The Suffragette Scandal – 2014)

Courtney Milan

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

  1. Războiul ducesei (The Duchess War -2012) – prezentare
  2. Moștenitoarea (The Heiress Effect – 2013) – prezentare
  3. Conspirația contesei (The Countess Conspiracy – 2013) – prezentare
  4. Scandalul sufragetei (The Suffragette Scandal – 2014)

Ziarul domnișoarei Marshall sprijină drepturile femeilor, dar dușmanii ei vor să-i distrugă afacerea. Aristocratul Edward Clark, un mincinos și un falsificator de primă clasă, se oferă să o ajute, deși în secret vrea să se răzbune pe ea. Când inima lui cinică va fi vrăjit de ea, trebuie să-i dezvăluie trecutul scandalos, ca să o salveze, cu riscul de a o pierde pentru totdeauna.

O SUFRAGETĂ IDEALISTĂ…
Domnișoara Frederica – Free – Marshall și-a pus tot sufletul în ziarul ei, cunoscut pentru susținerea fățișă a drepturilor femeilor. Așa cum ne-am aștepta, inamicii ei sunt hotărâți să-i distrugă afacerea, iar pe ea să o reducă pentru totdeauna la tăcere. Free refuză să se lase învinsă… dar are nevoie de resurse în plus și asta imediat.
…UN TICĂLOS TRECUT PRIN MULTE…
Familia aristocrată a lui Edward Clark l-a lăsat pe acesta să moară într-o țară sfâșiată de război, iar el a supraviețuit așa cum a putut, devenind un escroc și un falsificator de primă clasă. Când aceeași familie care l-a lăsat pradă morții jură să o distrugă pe domnișoara Marshall, el se oferă să o ajute. Și ce dacă e nevoit să o mintă? Ea nu e decât un pion pe care îl poate folosi ca să se răzbune.
…ȘI UN SCANDAL CARE FIERBE DE ȘAPTE ANI LA FOC MIC.
Dar iresponsabila domnișoară Marshall îl va pune pe Edward în curând pe jar. Până când acesta să înțeleagă că inima lui cinică îi aparține ei, e deja prea târziu. Singura cale de a-i opri pe inamicii lui Free e ca el să-și dezvăluie trecutul scandalos… Și, odată ce femeia pe care o iubește realizează cât de mult a fost mințită, o va pierde pentru totdeauna.

Veți citi întreaga poveste în romanul SCANDALUL SUFRAGETEI de Courtney Milan, al patrulea volum al seriei „Frații tenebrelor“.
De luni, 2 mai, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste mai 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *