Delicatese Literare
Prezentari carti

Scandaluri ascunse de Caroline Linden, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Scandaluri ascunse (Six Degrees of Scandal

Caroline Linden

  • Al patrulea volum al seriei Povești scandaloase (Scandalous)
  1. 1. Dragostea şi alte poveşti scandaloase (Love and Other Scandals – 2013) – prezentare carte   
  2. 2. Între raţiune şi scandal (It Takes a Scandal – 2014) – prezentare carte
  3.     2.5 All’s Fair In Love and Scandal – 2015
  4. 3. Iubiri si scandaluri (Love in the Time of Scandal – 2015) prezentare carte
  5.     3.5 A Study in Scandal – 2016
  6. 4. Scandaluri ascunse (Six Degrees of Scandal – 2015) 
Olivia Townsend se află într-o situație aproape fără ieșire.
Urmărită de un bărbat periculos aflat în căutarea unei comori pierdute, extrem de valoroase, despre care ea nu știe nimic, dar și vânată de el pentru a și-o face amantă, nu se poate baza decât pe niște însemnări ale răposatului ei soț și pe bărbatul care a fost prima – și singura – ei dragoste.
Deși a suferit enorm când a fost obligată să accepte un soț impus de tatăl ei și să renunțe astfel la bărbatul iubit, Olivia s-a străduit să-și ascundă durerea în cei zece ani care s-au scurs de atunci. Dar acum, când el îi vine în ajutor și jură să rămână alături de ea orice se va întâmpla, nu se poate împiedica să spere că, de data aceasta, soarta va fi în favoarea lor.
James Weston s-a tot învinovățit pentru că nu a fost alături de Olivia atunci când aceasta avea mai mare nevoie și a jurat că nu va repeta acea greșeală. Viața pe care a dus-o în cei zece ani și inteligența de care dă dovadă îi vor fi de ajutor în încercarea lui de a se descotorosi de ticălosul care o hărțuiește pe Olivia.
Din nefericire însă, faptul că își petrece din nou mult timp în compania ei îl supune riscului de a-și dezvălui propriile secrete… chiar și pe acelea care ar trebui să rămână de-a pururi neștiute.
„Se rostogoliră în iarba încălzită de soare și se explorară reciproc cu atingeri iniţial blânde și mângâietoare, apoi din ce în ce mai îndrăzneţe. El o făcea să chicotească, iar ea îl făcea să se agite.”
„Îi răspunse la sărut ca și cum ultimii zece ani dispăruseră precum rămășiţele unui vis urât. Îl iertase. Avea din nou încredere în el – poate chiar putea să-l iubească din nou. Jamie o ţinu în braţe, în întuneric, și simţi cum i se strânge inima la gândul că era posibil să nu mai merite ceea ce primea – din nou.”
„Voise să o apere; acum, era gata să omoare balauri pentru ea. Ea îl iertase – și îi ceruse iertare. Și deși el se simţea de departe cel mai mare vinovat, Jamie înţelese că nu avea dreptul să îi ignore sentimentele.”
SCANDALURI ASCUNSE de Caroline Linden – apariție sâmbătă 24.09.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

25651712

7 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *