Delicatese Literare
Prezentari carti

Scandaluri și pasiuni de Sabrina Jeffries, seria Școala pentru moștenitoare, Editura Litera, colecția Iubiri de Poveste

Scandaluri și pasiuni

(Wed Him Before You Bed Him – 2009)

Sabrina Jeffries

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. 1. Să nu seduci un crai (Never Seduce a Scoundrel – 2004) – prezentare
  2. 2. Pentru iubirea unui duce (Only a Duke Will Do – 2006) – prezentare
  3. 2.5 Ten Reasons to Stay– 2013
  4. 3. Răzbunarea unui scoțian (Beware a Scot’s Revenge– 2007) – prezentare
  5. 4. Vicontele păcatului (Let Sleeping Rogues Lie – 2008) – prezentare
  6. 4.5 When Sparks Fly – 2012
  7. 5. Nu face pact cu diavolul (Don’t Bargain with the Devil – 2009) – prezentare
  8. 6. Scandaluri și pasiuni (Wed Him Before You Bed Him – 2009)
La vârsta de optsprezece ani, Charlotte Page face o greșeală care îi schimbă total viața: dintr-un gest impulsiv, îl nedreptățește și îl umilește pe bărbatul de care este îndrăgostită. Deși regretă gestul necugetat, nu mai poate schimba lucrurile și se căsătorește cu un bărbat pe care nu îl iubește. Peste ani, rămasă văduvă de tânără, doamna Charlotte Harris devine directoarea unei apreciate școli pentru tinerele domnișoare. Iar cel care o ajută să-și împlinească visul și îi dă sfaturi prețioase este așa-zisul văr Michael, un bărbat misterios, care insistă să nu-și dezvăluie identitatea și care ține legătura cu ea prin scrisori.
Dorind să rămână anonim pentru a pune la cale un plan de răzbunare, necunoscutul ajunge să se îndrăgostească de cea pe care vrea să o distrugă. Acum însă Charlotte are nevoie disperată de sfatul și de ajutorul lui pentru a salva școala. Oare o poate feri de dezastru fără să dea la iveală secretul din spatele șaradei lui? Sau greșelile făcute de amândoi în trecut îi vor despărți pentru totdeauna?
Citate:
„– Curtarea presupune lucruri ca astea.
Se apropie și o sărută.
Ar fi trebuit să fi e șocată. Îngrozită. Alarmată. În schimb, simţi de parcă așteptase toată viaţa să fie sărutată de el. Meritase așteptarea.
Gura lui îi îmbia și îi mângâia buzele, atingerea lor fiind la fel de catifelată precum mătasea.”

„– Cu siguranţă, nici tu nu mai crezi în dragoste. Dragostea este pentru tineri. Ei încă pot suporta furia de nestăpânit a acestor emoţii fără sens. Persoanele mature, ca noi, cu atâţia ani de experienţă…

– Nu suntem atât de bătrâni, David.
– Tu ai spus că la 36 de ani ești prea bătrână pentru a avea copii. O privi. Aș zice că, fără îndoială, este o vârstă prea înaintată pentru a lua în considerare o idee atât de prostească precum o iubire romantică. Oamenii de vârsta noastră nu se căsătoresc din dragoste.
Îl privi serioasă.
– Atunci de ce se căsătoresc?
– Pentru companie, pentru… respect reciproc, admiraţie, afecţiune. Îi sărută mâinile. Pentru dorinţă. Fără îndoială, de toate acestea este nevoie într-un mariaj.”
„– Nu-mi oferi nimic din tine.
– Îţi ofer asta, șopti el, aplecându-se să o sărute.
Îl împinse cu atâta putere încât aproape că se dezechilibră.
– Este vorba numai despre dorinţa ta nechibzuită, nimic mai mult.
O privi mirat.
– Să nu îndrăznești să te dai drept directoarea jignită în faţa mea, dulceaţă. Nu simt doar eu această dorinţă nechibzuită, știi bine.
– Da, te doresc. Ochii ei scânteiau de furie. Iar tu folosești această dorinţă pentru a mă controla. Spre surprinderea lui, îl împinse iar, obligându-l să se dea un pas în spate. Vrei să mă înmoi pentru a nu observa cum, ușor-ușor, pui stăpânire pe tot ce am în viaţă: școala, viitorul, inima.”
Veți citi întreaga poveste în romanul SCANDALURI ȘI PASIUNI, volumul 6 al seriei „Școala pentru moștenitoare”. De sâmbătă, 26.10.2019 la chioșcuri, alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Recenzii și prezentări cărți Sabrina Jeffries

Cărțile autoarei Sabrina Jeffries pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Spune-ți părerea!