Delicatese Literare
Prezentari carti

Scânteia pasiunii de Amanda Quick, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Scânteia pasiunii (Flash – 1998) 186783

Amanda Quick

Colecția Cărți Romantice

În biroul Oliviei Chantry este o adevărată harababură, dar ea are o minte extrem de organizată când vine vorba despre afaceri. Compania ei organizează evenimente strălucitoare care asigură succesul de care clienții ei au nevoie pentru a-și promova produsele sau cauzele.
Când moștenește 49% din firma de produse de iluminat high-tech a unchiului ei, Olivia constată cu uimire că acționarul majoritar este fostul finanțator al acestuia, un om de afaceri bogat, extrem de pedant, pe nume Jasper Sloan.
De la începutul parteneriatului lor încep să sară scântei. Se suspectează reciproc. Nu sunt de acord cu stilul celuilalt de conducere sau cu politica firmei de a angaja rude în companie… Dar nici atracția care există între ei nu poate fi negată.
Însă problema cea mai mare este apariția unui șantajist care amenință să dezvăluie secrete pe care amândoi le vor îngropate, punând în pericol reputația familiei și a afacerii.
Iar când șantajului se adaugă și o crimă cu sânge-rece, singura șansă de a scăpa cu viață este să-și unească forțele… și inimile.
„Oliviei i se păru că el o privea pe Eleanor cu o expresie care era mai aproape de veneraţia unei eroine, decât de dragoste. Dar ce ştia ea? se întrebă. Ea nu se pricepuse niciodată prea bine la dragoste.”
„El îşi luă mâinile de pe balustradă şi o cuprinse în braţe cu totul. De această dată gura ei se deschise sub a lui. În aerul din preajma lui pulsa un fel de energie sălbatică. Îi simţi palmele aşezate pe talia lui, nu strângându-l, dar nici dându-l la o parte. Ea îl atingea cu prudenţă, ca şi cum ar fi testat apele unei piscine foarte adânci.”
„Realitatea crudă, reflectă ea, era că, în ceea ce priveşte dragostea, îşi pierduse curajul. Putea să rezolve în orice zi orice criză complicată de afaceri. Afacerilor le putea face faţă.”
SCÂNTEIA PASIUNII de Amanda Quick – apariție vineri 02.12.2016 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.roemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Amanda Quick

 

12 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *