Sclava iubirii – seria Casa păcatelor de Elisabeth Naughton, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

3

Sclava iubirii

(Deceived – 2018)

Elisabeth Naughton

Editura Litera / Lira

Colecţia Cărţi Romantice

  1. 1. Fructul interzis – Forbidden – 2018 – prezentare
  2. 2. Sclava iubirii – Deceived – 2018
  3. 3. Legături întunecate – Undone – 2018
  4.     3.5. Surrender – 2018
Unele uși sunt făcute să rămână închise…
Am făcut o greșeală fatală. Nu ar fi trebuit să privesc vreodată în spatele ușii care ducea în lumea lui interzisă.
Dar am făcut-o, iar acum sunt prizonieră. Prinsă în capcană de bărbatul pe care credeam că îl iubesc. Bărbatul în care, cu nesăbuință, am avut încredere. Bărbatul după care, în ciuda minciunilor și înșelătoriilor, continui să tânjesc.
Doar el îmi poate topi voința cu o singură șoaptă aspră, mă poate face să mă abandonez dorinței pe care o trezește în mine cu atâta ușurință. Și totuși, dacă vreau să supraviețuiesc, trebuie să găsesc o cale de scăpare. Fiindcă altfel, mi-e teamă că voi fi consumată de lumea întunecată lui care, în cele din urmă, știu că mă va distruge.
Și voi fi pentru totdeauna pierdută în primejdioasa Casă a Păcatelor…
Citate:
„Inima îmi bătea cu putere. Sângele din vene se transformă într-un vuiet în urechi. M-am întins după el, sorbindu-l la fel cum bea apă un călător care dă peste o oază în deşert.”
„Simţeam în stomac un amestec de frică, nesiguranţă şi euforie. Da, îl doream. Da, voiam asta. Dar dintr-odată, tot ce se întâmpla nu avea nici o legătură cu mine. Era despre el şi demonii lui, şi pentru prima oară de când îl atinsesem în seara asta, mi-am dat seama că nu îmi spusese numele. Nu folosise alintul angioletto pe care îl şoptea de fiecare dată când eram aproape. Mă întrebam dacă acum mă vedea pe mine sau vedea o femeie din trecutul lui.”
„– Ştiu că nu mă crezi acum, dar e adevărat. Te iubesc.
Mă strânse mai tare în braţe. Nu o să-i las să te atingă, îţi promit că o să te protejez. Eşti a mea. Eşti a mea şi eu sunt al tău şi nu o să-i las niciodată să te rănească. Te iubesc, draga mea Natalie. Îşi lipi buzele de zona sensibilă din spatele urechii. Te iubesc atât de mult. Te rog, dă-mi o şansă să-ţi demonstrez asta.”
O prezentare incitantă a romanului SCLAVA IUBIRII de Elizabeth Naughton, vol. 2 al seriei „Casa Păcatelor” – disponibil de vineri, 19 aprilie, la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Elisabeth Naughton se pot comanda pe librarie.net, elefant.ro, libris.ro, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Elisabeth Naughton

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice aprilie 2019

Colecția Cărți Romantice mai 2019

About Author

3 comentarii

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: