Scrisori din insula Guernsey de Mary Ann Shaffer si Annie Barrows, Editura Nemira, Colecția Damen Tango

2

Scrisori din insula Guernsey  Scrisori din insula Guernsey

(The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society)

Mary Ann Shaffer si Annie Barrows

Editura Nemira

Colecția Damen Tango

Traducere: Ruxandra Toma

304 pagini

Scrisori din insula Guernsey de Mary Ann Shaffer si Annie Barrows – un dar pentru cititorii pasionați, o întoarcere nostalgică în lumea îndrăgită a lui Shakespeare, a lui Jane Austen sau a surorilor Brontë.

În ianuarie 1946, într-o Londră care abia iese din umbra celui de-Al Doilea Razboi Mondial, Juliet Ashton caută un subiect pentru noua ei carte. Cine s-ar fi gândit că îl va găsi în scrisoarea unui bărbat necunoscut, de pe insula Guernsey? Cei doi încep un fascinant schimb de scrisori despre lumea excentrică în care trăiește bărbatul misterios.
Pentru a scăpa de tragedia ocupației germane, bărbatul și prietenii lui inventează un club de lectură cu cei mai neobișnuiti membri, de la crescători de porci și fermieri la frenologi, toți mari iubitori de literatură. Și toți îi trimit lui Juliet poveștile lor de zi cu zi.
Plin de mult umor si caldură, romanul reprezintă o odă adusă cuvântului scris și felului în care el apropie oamenii.
O bijuterie… incisivă și cu observații extraordinar de fine. O capodoperă fragilă despre dragoste, război și despre marele ajutor pe care ți-l dau cărțile bune și prieteniile adevărate.“ – People

Cărțile din colecția Damen Tango se pot comanda pe nemira.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

About Author

2 comentarii

Spune-ți părerea!