Delicatese Literare
Prezentari carti

Secrete din trecut de Christi Caldwell, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Secrete din trecut 

(The Heiress’s Deception – 2017)

Christi Caldwell

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

1. Pariul unui crai (The Rogue’s Wager – 2016) – prezentare
2. Onoarea unui tâlhar (The Scoundrel’s Honor – 2017) – prezentare
3. Pentru inima unei doamne (The Lady’s Guard – 2017) – prezentare
4. Secrete din trecut (The Heiress’s Deception – 2017)
Lady Eve Pruitt nu l-a uitat niciodată pe Calum, prietenul ei din copilărie, care a fost condamnat la spânzurătoare din cauza ei. Mulți ani mai târziu, tânăra este în pericol. Fratele ei, care a pierdut averea familiei la jocurile de noroc, o amenință că îi va lua moștenirea și o va obliga să se mărite cu un ticălos, așa că Eve fuge de acasă.
Sub un nume fals, se angajează pe post de contabilă la scandalosul club Iadul și Păcatul, convinsă că acolo fratele ei nu o poate găsi. În scurt timp însă, Eve descoperă că prietenul ei din copilărie trăiește, fiind chiar unul dintre proprietarii clubului. Deși decide să nu-i dezvăluie lui Calum adevărata ei identitate, nu reușește să își ascundă sentimentele față de cel care i-a furat inima când era doar o copilă.
Atras de misterioasa femeie care a dorit să lucreze în clubul lui, Calum vrea să afle cât mai multe despre ea și ajunge să se îndrăgostească nebunește.
Însă când secretele ies la lumină, el simte că pasiunea ei a fost doar o înșelătorie și, dezamăgit, crede că Eve i-a trădat din nou încrederea.
Acum Eve trebuie să-l convingă pe Calum că, în noianul de minciuni spuse, un singur lucru este de netăgăduit – iubirea ei pentru el.
„Ea îl sărută în același mod în care se comportase la prima lor întâlnire. La început delicat, după care îi vârî degetele în păr, înclinându-și capul și răspunzându-i cu limba. Erau ca doi saltimbanci într-un dans primar. Respiraţia lor întretăiată se ridica și cobora într-un ritm alert, în timp ce el o pipăia peste tot, jinduind să-i cunoască fiecare linie a trupului chiar și prin materialul de lână al rochiei.”
„– Te vreau, Calum, șopti ea.
El înghiţi în sec. Eve se ridică și îi atinse buzele ușor.
– O să ajung în iad, gemu el.
Dacă ajungea în iad, atunci ea avea să-l însoţească bucuroasă. Ar fi ars cu plăcere doar ca să fie în acel moment în braţele lui. O ridică în braţe și o duse dincolo de masă. Îi asculta inima cum bătea într-un ritm sălbatic, același ritm ca al inimii ei.”
„– Nu putem să controlăm pe cine iubim. Inimile noastre decid asta.
Iar inima lui Calum îi aparţinea lui Eve Pruitt cu mult înainte ca ea să se fi întors în viaţa lui. Dintre toate grajdurile din Londra, soarta făcuse ca el să ajungă la ea, fiindcă soarta știuse că ei trebuiau să fie uniţi.
– Atunci, ce să fac? întrebă el trist.
– Lași dragostea să câștige, îi răspunse ea simplu. Pentru că este singura putere pe care o ai în toată situaţia asta.”
Veți citi întreaga poveste în romanul SECRETE DIN TRECUT de Christi Caldwell, volumul al patrulea al seriei „Mirese păcătoase” – disponibil de sâmbătă 15.12.2018 la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2018

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Recenzii și prezentări cărți Christi Caldwell

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *