Delicatese Literare
Prezentari carti

Secrete şi speranţe de Carolyn Brown, Editura Litera, Colecţia Blue Moon

Secrete şi speranţe

Carolyn Brown

Editura Litera

Colecţia Blue Moon

An apariţie: 2018
Titlu original: The Ladiesʼ Room, 2011
Carolyn Brown locuiește în sudul statului Oklahoma împreună cu soțul, trei copii și suficienți nepoți pentru a-i menține spiritul tânăr. Când nu se chinuie ca să respecte termenele de predare, îi face plăcere să se plimbe prin grădinile cu flori ale soțului său.
Romanul ei Secrete și speranțe (The Ladiesʼ Room, 2011) a fost finalist la Premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.
Un nou bestseller internațional în colecția Blue Moon – „Secrete și speranțe”, de Carolyn Brown! O poveste de dragoste fermecătoare, amuzantă și subtilă, care în mod sigur îți va aduce zâmbetul pe buze.
Secretele spuse în toaleta femeilor de la biserică ar trebui să rămână în toaleta femeilor. Dar asta nu înseamnă că ceea ce Trudy aude acolo în timpul înmormântării mătușii ei Gertrude nu-i va schimba viața. Trudy are o fiică rebelă, un soț care a înșelat-o toată viața și o mamă cu Alzheimer care locuiește la azil. Nu are nevoie de o casă veche care stă să se prăbușească și în urma căreia vor rămâne o mulțime de amintiri și de fleacuri. Billy Lee Tucker, un bărbat excentric din Tishomingo, Oklahoma, a locuit lângă Gertrude și, în testamentul ei, aceasta îi lasă fondurile necesare pentru a o ajuta pe Trudy să reamenajeze vechea casă. Iar lui Billy Lee asta îi convine de minune, pentru că a fost îndrăgostit de Trudy încă dinainte de a începe școala, fără a îndrăzni vreodată să spere că își va petrece timpul cu ea.
Astfel, o casă frumoasă se ridică pe locul vechii case de pe Broadway și, împreună cu ea, înflorește o relație. Dar este oare Trudy prea marcată de ceea ce a auzit în toaleta femeilor pentru a lua în considerare un viitor minunat cu Billy Lee?
Apare și la chioșcuri în data de 19 februarie 2019.
Sursa: Editura Litera

Listă cărți apărute în colecția Blue Moon

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

6 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *