Delicatese Literare
Prezentari carti

Secrete si tentatii de Anna Harrington, Colectia Iubiri de Poveste, Editura Litera/Alma

Secrete și tentații

Anna Harrington

Titlu original:  Along Came a Rogu

Editura Litera

Colectia Iubiri de poveste

Volumul al doilea al seriei „Viața secretă a burlacilor„, continuarea romanului UN DUCE PENTRU TOTDEAUNA, publicat în luna aprilie.

    1. Un duce pentru totdeauna (Dukes Are Forever – 2015) – prezentare carte

    2. Secrete si tentatii (Along Came a Rogue – 2016)

    3. Cum m-am măritat cu un marchiz (How I Married a Marquess – 2016) – prezentare carte

    4. Cuceritorul cucerit (Once a Scoundrel – 2016) – prezentare

Maiorul Nathaniel Grey este liber să-și aleagă partenerele de pat și să se desfete cu dezmierdările lor oriunde și oricând dorește. Loialitatea lui se rezuma la țară și la cei doi prieteni care i-au fost alături în luptă și pentru care ar face orice. Așadar, când unul din cei doi este grav rănit și îi cere să o aibă alături pe sora lui mai mica, Grey este în stare sa mute munții din loc pentru a o aduce pe fata acasă.
Când da de ea, descopera ca nu mai este pustoaica pe care si-o aminteste el din urma cu cinci ani, ci o femeie tulburator de frumoasa care îl întâmpina… cu o pusca încarcata atintita asupra lui. Iar el e pur si simplu fermecat de ea.
Cândva, lui Emily nu i-ar fi plăcut nimic altceva mai mult decât sa-si petreaca macar un ceas alaturi de cel mai bun prieten al fratelui ei, rapitorul ofiter care i-a furat inima. Dar lucrurile s-au schimbat între timp – si ea la fel. Tânara înflăcărată care credea în dragoste a dispărut, lăsând locul unei văduve copleșite de apăsarea secretelor pe care le poarta cu ea si care trebuie sa îsi piarda urma înainte sa fie prea târziu. Însa zâmbetul fermecator al chipesului ofiter poate oferi protectie mai bine ca orice altceva a cunoscut ea pâna atunci, ademenind-o sa riste totul… inclusiv propria inima.
„De câte ori o atingea în treacăt pe spate sau pe umăr ori își lua libertatea de a-i da o șuviţă ondulată după ureche, atingerile lui delicate o alinau și o tentau să mai doarmă un pic. Oh, ce ușor s-ar fi putut obișnui să trăiască așa!”
„Calde și puternice, braţele lui o învăluiră protector − preţ de o clipă, nu făcu nimic altceva decât să simtă. Și, slavă Domnului, ce bine era! Bătăile ferme ale inimii lui sub palma pe care i-o pusese pe piept și mișcările ritmice ale respiraţiei lui o linișteau mai mult decât și-ar fi putut imagina vreodată ‒ iar când el o sărută delicat pe tâmplă, se cutremură.”
Veți citi întreaga poveste în romanul SECRETE ȘI TENTAȚII de Anna Harrington. De mâine, 02.07.2016 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Carti Romantice

anna harrington

Cărțile autoarei Anna Harrington pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.netemag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

 

14 Comments

Spune-ți părerea!