Delicatese Literare
Prezentari carti

Secretele unei nopți de Lisa Kleypass, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Secretele unei nopți

(Secrets of a Summer Night – 2004)

Lisa Kleypas

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Data apariției: martie 2022

Nr. pagini: 304

Traducerea:  Anca Dinu

O nouă autoare în această colecție și primul volum al tetralogiei „Wallflowers“.

LISA KLEYPAS este autoarea a peste 40 de romane de dragoste, care au fost publicate în 20 de limbi. Cărțile ei au apărut pe listele de bestselleruri din The New York Times, USA Today și Publishers Weekly şi au fost distinse cu numeroase premii, printre care și prestigiosul RITA Award.

    1. 0.5. Magia iubirii – Editura Miron (Again the Magic – 2004)
  1. 1. Secretul unei nopți de vară – Editura Miron / Secretele unei nopți – Editura Litera (Secrets of a Summer Night – 2004) 
  2. 2. S-a întâmplat într-o toamnă – Editura Miron/ Ingredientul secret al iubirii – Editura Litera (It Happened One Autumn – 2005)prezentare / recenzie
  3. 3. Diavolul în iarna – Editura Miron/ Pasiune sublimă – Editura Litera (Devil in Winter – 2006) – prezentare
  4. 4. Scandal în primăvară – Editura Miron / O dorință nebănuită – Editura Litera (Scandal in Spring – 2006) – prezentare
  5. 5. Un bărbat îndrăgostit – Editura Miron (A Wallflower Christmas – 2008)

Annabelle Peyton trebuie să se căsătorească cu un nobil pentru a-și salva familia de la dezastru. Din păcate, bogatul Simon Hunt o vrea doar ca amantă. Ca să o ajute, prietenele vor să-i întindă o cursă unui gentleman potrivit pentru ea. Dar într-o noapte de vară Annabelle descoperă că dragostea este cel mai periculos joc dintre toate.

Patru tinere își fac debutul în înalta societate londoneză având același scop: cel de a-și pune farmecele în joc pentru a-și găsi un soț. Așa se naște planul lor îndrăzneț.
Annabelle Peyton este hotărâtă să-și salveze familia de la dezastru. Așa că se decide să se folosească de frumusețea și de inteligența ei pentru a determina un nobil să o ceară în căsătorie. Dar cel mai asiduu și mai uluitor admirator al ei, bogatul și puternicul Simon Hunt, i-a spus foarte clar că îi poate oferi plăceri irezistibile – dar nu și căsătoria. Annabelle nu vrea să-i accepte propunerea de neconceput… dar nu poate rezista în fața unui bărbat atât de seducător.
Prietenele ei încearcă să o ajute, conspirând pentru a atrage în cursă un gentleman care li se pare potrivit pentru ea. Doar atunci Annabelle va fi la adăpost de Simon… și de propriile dorințe. Dar, într-o noapte de vară, Annabelle cade pradă îmbrățișărilor pasionale și săruturilor ispititoare ale lui Simon… și descoperă că dragostea este cel mai periculos joc dintre toate.

„Cu Lisa Kleypas poți să râzi și să plângi – doar la o singură pagină.“ – Julia Quinn, autoarea seriei Bridgerton

„Sărutul lui a fermecat‑o. Era prea uimită ca să se poată mișca, așa că a rămas cu brațele suspendate, asemenea aripilor unui fluture. El o ținea cu o mână pe după talie, iar cu cealaltă îi mângâia gâtul.
Annabelle mai fusese sărutată și înainte de tineri obraznici care o îmbrățișaseră iute în timpul unei plimbări prin grădină sau într‑un colț al salonului, unde nu puteau fi văzuți. Nici unul din acele flirturi nu fusese așa… Hunt o sărutase cu pasiune, fără grabă, amețind‑o.“
„Gura lui pusese stăpânire pe a ei, tandră, dar sigură, cerând un răspuns din partea ei. Trupul lui Annabelle ardea, se simţea neajutorată în faţa dorinţei copleşitoare.
Amintirea primului lor sărut pălea în faţa acestuia… poate şi pentru că el nu mai era un străin. Îl dorea cu o disperare care o înfricoşa. Buzele lui i‑au alunecat pe bărbie, pe obraz, lăsând urme fierbinţi şi dulci înainte de a reveni pe gura ei, într‑un sărut mai profund.“

SECRETELE UNEI NOPȚI de Lisa Kleypass, primul volum al seriei „În căutarea unui soț“ – de vineri 25.03.2022 la chioșcurile din toată țara!

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei Lisa Kleypas pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librariadelfin.ro, librarie.netemag.rocarturesti.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Recenzii și prezentări cărți Lisa Kleypas

Colecția Cărți Romantice martie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *