Delicatese Literare
Prezentari carti

Secretele vicontelui – seria Oamenii ducelui de Sabrina Jeffries, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Secretele vicontelui

(If the Viscount Falls – 2015) 

Sabrina Jeffries

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de Poveste

  1.      0.5.‘Twas the Night after Christmas – 2012
  2. 1. Ce își dorește un duce (What the Duke Desires – 2006) – prezentare
  3. 2. Să iubești o păcătoasă (When the Rogue Returns – 2013) – prezentare
  4.      2.5. Dorinda and the Doctor – 2014
  5. 3. Un libertin seducător (How the Scoundrel Seduces – 2014) – prezentare
  6. 4. Secretele vicontelui (If the Viscount Falls – 2015) 
Dominick Manton avea tot ce-și dorea mai mult – perspectiva unei cariere de avocat și a căsătoriei cu frumoasa Jane Vernon, fiica unui baron înstărit. Dar George, fratele său devenit viconte de Rathmoor și orbit de dorința de răzbunare după moartea tatălui lor, îl lasă fără moștenire și fără speranța de a-i oferi un viitor sigur lui Jane. Cu inima frântă și convins că nu mai poate avea cariera și familia la care a visat, Dom vrea să rupă logodna fără a-i distruge reputația lui Jane, iar pentru asta pune la cale un plan pentru a o face să creadă că o înșală cu Nancy, verișoara ei, și că este doar un vânător de zestre.
Peste ani, după moartea lui George, Dom își recapătă dreptul la moștenire și titlul de viconte de Rathmoor, întrucât Nancy – devenită soția, apoi văduva lui George – nu a născut nici un moștenitor. Însă când Nancy dispare în mod misterios, Jane se vede nevoită să-i ceară ajutorul fostului logodnic pentru a-și găsi verișoara. Deși știe că greșelile trecutului sunt de neiertat, Dom profită de faptul că destinul i-a scos-o din nou în cale pe Jane și hotărăște să o recucerească. Implicați împreună într-o investigație plină de pericole, Dom speră nu doar că vor elucida misterul, dar și că vor reaprinde dorința pasională pe care nu au uitat-o niciodată…
Citate:
„–Nu te-am uitat nici o zi, nici o oră, nici o clipă. Întotdeauna ai fost tu, doar tu. Tot ce am făcut a fost pentru tine, la naiba! Pentru nimeni altcineva.
Pasiunea lui posesivă o făcu să se piardă. Dom nu fusese niciodată genul de bărbat care să spună asemenea lucruri romantice. Dar ochii lui înflăcărați îi amintiră cum obișnuia să o privească. Cu mâinile lui în jurul brațelor ei, trupul lui aproape de al ei îi fu atât de familiar…
– Nu te cred, minți ea cu sângele clocotindu-i în vene.
Privirea lui scânteietoare o străpunse.
– Atunci crede asta!
Într-o clipă, își lipi buzele de ale ei.
Nu asta voise să obțină de la el.
Dar, vai, cât se bucura! Cât de pasional era! Gura lui peste a ei căutând, convingând. Fără să oprească sărutul, o lipi de un zid, iar ea îl apucă de umeri – de umerii lui lați și musculoși. În timp ce o ducea pe un tărâm necunoscut, se agăță cu îndârjire de el.”
„Nu mai era decât Jane în brațele lui, Jane care îl săruta din nou, Jane, singura femeie pe care o dorise cu adevărat vreodată, dorință care crește cu fiecare clipă și care, cu toată puterea din trecut, îl lăsa acum la picioarele ei.
De ce o lăsase să plece? Trebuie să fi fost nebun. Era la fel sau chiar mai mult decât își amintea – provocatoare, feminină și pasională. Versiunea matură a iubitei din tinerețe. Nu se putea sătura de ea.”
„Dorința o învălui cu totul – pătrunzătoare ascuțită și atât de puternică – încât simți durere. Pentru el. Pentru singurul bărbat care avea inima ei – și care acum avea și corpul ei.
Dar nu mai era Dom cel arogant și rece care o enerva la culme, ci pretendentul înflăcărat de care se îndrăgostise.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul SECRETELE VICONTELUI de Sabrina Jeffries, ultimul volum al seriei „Oamenii ducelui“ – disponibil de luni, 17 august 2020 la toate punctele de difuzare a presei.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Sabrina Jeffries pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Sabrina Jeffries

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste august 2020

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2020

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *