Delicatese Literare
Prezentari carti

Secretul contesei de Lorraine Heath, Editura Litera/Alma, Colectia Iubiri de Poveste

Secretul conteseiSECRETUL CONTESEI

Lorraine Heath

Editura Litera/Alma

Colectia Iubiri de Poveste

Titlu original: As an Earl Desires
Primul volum al unei serii noi, Lorzii pierduți.
  1. Secretul contesei (As an Earl Desires – 2005)
  2. Masca dragostei (A Matter of Temptation – 2005) – prezentare
  3. Promite-mi veșnicia (Promise Me Forever – 2006) – prezentare 
Archibald Warner, al șaptelea conte de Sachse, tocmai a primit titlul nobiliar, dar trebuie să se însoare cu una dintre debutantele care îi sunt prezentate cu fiecare ocazie. Este de datoria lui să asigure un moștenitor pentru domeniu și trebuie să și-o onoreze cât mai repede.
Dar pe el îl interesează o singură femeie: Camilla cea frumoasă, dar rece și înnebunitor de inaccesibilă.
Contesa Camilla Warner, văduva fostului conte de Sachse, este foarte bine văzută de lumea bună a Londrei și chiar de casa regală și are un singur scop: să urce și mai mult pe scara socială și să devină ducesă. Căsnicia ei nefericită a convins-o că aceasta este cea mai sigură alegere. Este însă dispusă să îl instruiască pe chipeșul conte cu privire la mersul lucrurilor în înalta societate și se oferă chiar să îl ajute să-și găsească soția perfectă.
Însă Archie este hotărât să își impartă patul și viața cu ea. O înnebunește cu mângâierile lui și o vrăjește cu săruturi. Dar de ce îi rezistă ea într-atât, când este limpede pentru amândoi că tânjește să i se abandoneze?
Răspunsul vine atunci când secretele ascunse ale Camillei ies la iveală, cu urmări la care nici unul dintre ei nu s-ar fi așteptat.
„Se strădui din răsputeri să alunge amintirea senzaţiilor pe care le simţise. Să uite de fluturii din stomac și de bătăile nebunești ale inimii. Bărbatul acesta o neliniștea. O făcea să-și dorească lucruri pe care nu le putea avea, să vrea să își asume riscul ca adevărul să iasă la iveală, în schimbul câtorva momente în braţele lui. Era convinsă că un bărbat ca el va afla cu ușurinţă adevărul.”
„Da, trebuia să pună capăt acestei nesăbuinţe înainte de a merge prea departe. Înainte ca mâinile lui să-i mângâie umerii goi așa cum mâinile ei atingeau acum umerii lui. Nu simţise niciodată fericirea născută din dorinţă adevărată… Da, era fericire. Fericirea de a dori și de a fi dorită. De a simţi că are nevoie de cineva, iar acea persoană să simtă același lucru pentru ea.”
„Așa era și dragostea ei pentru el. Fără surle și trâmbiţe, ci insinuându-se ușor în conversaţiile cu glas scăzut, lecţiile oferite cu atâta răbdare, privirile încărcate de tandreţe și atingerile blânde. Îl iubea fără doar și poate. Îl iubea dureros de mult. Dar și mai tare ar fi durut să nu fi simţit o asemenea iubire.”
Veți citi întreaga poveste în romanul SECRETUL CONTESEI de Lorraine Heath, primul volum al seriei Lorzi îndrăgostiți – apariție 06.01.2018, la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărţi Romantice

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *