Delicatese Literare
Prezentari carti

Sedu-mă cu safire de Jane Feather, seria Bijuteriile Londrei, Editura Litera/Alma, Colecția Iubiri de Poveste

Sedu-mă cu safire

(Seduce Me with Sapphires – 2020)

Jane Feather

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de Poveste

Data apariției: noiembrie 2020

Volumul cu nr. 2 al seriei „Giuvaiere londoneze”, după ISPITEȘTE-MĂ CU DIAMANTE, care a apărut la sfârșitul lunii octombrie.
  1. Ispitește-mă cu diamante (Tempt Me with Diamonds – 2019) – prezentare
  2. Sedu-mă cu safire (Seduce Me with Sapphires– 2020)
  3. Ravish Me with Rubies– 2021
Fenella sfidează regulile societății londoneze: dorește să fie actriță… până când îl întâlnește pe dramaturg. Edward a văzut-o pe Fenella la un bal când era tânără debutantă și nu a uitat-o. Acum Edward este hotărât să–i dea rolul principal în toate privințele. Mai trebuie doar ca iubirea lor să ajungă pe aceeași pagină prețioasă..
Domnișoara Fenella Grantley are un secret: a luat parte, fără știrea celor apropiați, la cursuri de actorie și visează să joace într-o piesă pe scena unui teatru.
Femeile din lumea bună, din care face parte, nu au asemenea aspirații, dar Fenella nu a fost niciodată genul care să urmeze regulile înaltei societăți și nu se dezice nici de această dată. Așadar, este entuziasmată când se vede față în față cu provocarea de a întruchipa personajul principal al unei piese ‒ până când îl cunoaște pe autorul acesteia. Alternând între înnebunitor de enervant și înnebunitor de irezistibil, el se dovedește o provocare chiar mai mare pentru Fenella.
Edward Tremayne, fiul ilegitim al contelui de Pendleton, s-a dezis de înalta societate cu câțiva ani în urmă, croindu-și propriul drum în lumea teatrului și urmându-și chemarea talentului de dramaturg. Fenella este tot ce îi lipsește din lumea căreia i-a aparținut și el cândva. Acum, că soarta i-a scos-o în cale, Edward este hotărât să o facă personajul principal al piesei ‒ și al vieții lui. Însă pasiunea care se aprinde între ei nu este ușor de controlat, căci nu sunt doar doi oameni care simt o atracție irezistibilă unul față de altul, ci și două personalități puternice, cu un trecut, orgolii și aspirații care le-ar putea sta în cale…

Citate:

„Când buzele lui se apăsară peste ale ei, calde, maleabile și totuși ferme, cu o cerință imperioasă în ele, ea se lăsă pradă vârtejului de senzații, ochii i se închiseră și fu purtată într-o lume de senzații pure. Trupul lui lipit de al ei era tare, brațul lui era cald și ferm în jurul taliei ei, iar gustul și mirosul lui erau un amestec amețitor de lemn care ardea în flăcări și dulceața untului și a mierii, cu note de lămâie, proaspete și intense, emanate de pielea lui.”
„– Să facem asta cum se cuvine, draga mea? îi șopti el pe buze, iar, drept răspuns, ea întinse o mână și-i mângâie obrazul.
El o trase în picioare, încă sărutând-o, iar brațele ei îi înconjurară gâtul. Se apăsă pe el, cu sângele alergându-i fierbinte prin vene, cu trupul aprins de o dorință aprigă. Fenella simți cum claritatea gândirii îi scădea pe măsură ce acea nevoie fizică pasională îi prelua controlul simțurilor. Nu mai simțise niciodată ceva asemănător și se supunea orbește demonilor din trup.”
„–Te rog, nu te juca, Fenella! Știi că sunt aici pentru a rezolva lucrurile între noi, spuse el și își ridică mâinile cu palmele în sus, spre ea. Scumpo, nu suport să fiu la cuțite cu tine. Și nu știu de ce, pentru că nu mă deranjează să fiu așa cu alți oameni. Dar e ceva legat de tine… Făcu un pas înainte, îi apucă ferm mâinile și îi mângâie palmele cu degetele mari. De vocea ta, de acești minunați ochi cenușii, de frumusețea ta diafană, de spiritul provocator… oh, de toată esența ta, spuse el și îi ridică mâinile la buze, depunând un sărut în fiecare palmă. Am nevoie de tine, Fenella. Am nevoie să o joci pe Rose, am nevoie să fac dragoste cu tine, să vorbesc cu tine, să te simt. Am nevoie de tine în viața mea, ca să-i dai culoare și textură.”

Veți citi întreaga poveste în romanul SEDU-MĂ CU SAFIRE de Jane Feather, vol. al doilea al seriei „Giuvaiere londoneze“.
De luni, 16.11, la punctele de difuzare a presei din toată țara!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *