Delicatese Literare
Prezentari carti

Seducătorul de Lorraine Heath, Editura Litera/ Alma, Colecția Iubiri de Poveste

Seducătorul

(The Scoundrel in Her Bed – 2019)

Lorraine Heath

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de Poveste

Traducere: Irina Fulger

  1. Între dorință și scandal (Beyond Scandal and Desire– 2018) – prezentare 
  2. Dragostea unui duce (When a Duke Loves a Woman– 2018) – prezentare 
  3. Seducătorul (The Scoundrel in Her Bed – 2019)
  4. Ducesa din patul lui (The Duchess in His Bed – 2019) – prezentare
  5. Fantezia unui conte (The Earl Takes a Fancy– 2020) – prezentare
  6. Când frumoasa seduce bestia (Beauty Tempts the Beast– 2020) – prezentare

Fiul nelegitim al unui nobil, Finn Trewlove a reprezentat un secret rușinos și prin urmare a fost crescut de o străină. Ajuns la vârsta maturității, Finn are la rândul lui un secret – nopțile petrecute clandestin cu fiica unui conte. Dar promisiunea ei de a rămâne împreună pentru totdeauna se încheie cu o trădare.

Motivată de un trecut care o bântuie, Lady Lavinia Kent caută uitarea în lumea subterană a Londrei, implicându-se într-o cauză îndrăzneață, inspirată de tânărul căruia i-a dăruit inocența, dar care a abandonat-o, dovedindu-se a fi doar un crai.

Când peste ani drumurile lor se intersectează din nou, ei nu pot tăgădui dorința și pasiunea care încă ard în ei. Pe măsură ce descoperă adevărul din spatele înșelăciunilor care i-au despărțit, Finn și Lavinia trebuie să lupte să revendice ce au pierdut, indiferent cât de periculos ar fi – fiindcă dragostea merită orice risc…

Citate:

„Finn își aminti de primul lor sărut ca și cum ar fi avut loc cu câteva minute, nu cu ani în urmă. Fusese scurt cât ai clipi din ochi, dar cu toate astea el simţise ca și cum buzele lui fuseseră însemnate de ale ei. Nu era un novice în ale sărutatului, preferând ca sărutările să dureze mult, să fie lente și senzuale, ca un festin, nu un ciugulit.
Da, atingerea rapidă a gurii ei peste a lui îl zguduise profund, la fel ca lovitura pe care i-o dăduse în maxilar mai devreme.”

„Apoi îi dădu cel mai dulce sărut pe care i-l dăduse vreodată. Dacă nu ar fi fost deja îndrăgostită de el, în acel moment cu siguranţă ar fi făcut-o. Buzele lui o revendicară ca fi ind a lui, nu cu forţă sau aroganţă, ci pur și simplu cu sinceritate, cu alean, cu dorinţă. O dorea la fel de disperat cum și ea îl dorea pe el. Era acolo, în încordarea pulsândă a trupului lui în timp ce-și trecea degetele peste umerii ei goi. Era în felul cum gura lui cobora de-a lungul gâtului ei spre claviculă.”

„Noaptea aceasta însemna un nou început, împlinirea unui vis pe care amândoi îl aveau de ani întregi. De susţinere și preţuire, de iubire și grijă, de construire a unei vieţi ce li se potrivea și le aducea bucurie.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul SEDUCĂTORUL de Lorraine Heath, volumul al treilea al seriei „Păcate pentru orice anotimp”. De sâmbătă, 15.02.2020, la chioșcuri alături de ziarul Libertatea!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *