Delicatese Literare
Prezentari carti

Seducătorul din Manhattan de Joanna Shupe, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Seducătorul din Manhattan

(The Devil of Downtown – 2020)

Joanna Shupe

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de Poveste

1. Cuceritorul de pe Fifth Avenue (The Rogue of Fifth Avenue – 2019) – prezentare
2. Prințul de pe Broadway (The Prince of Broadway – 2019) – prezentare
3. Seducătorul din Manhatan (The Devil of Downtown – 2020)

Ultimul volum al trilogiei „Fete de oraș“, după PRINȚUL DE PE BROADWAY, publicat în luna august 2020.
Orfan și abandonat pe străzi, Jack Mulligan a supraviețuit, iar acum el își stăpânește teritoriul mai bine decât orice politician. Justine luptă pentru condiții de muncă corecte. Când misiunea ei o aduce față în față cu Jack, este șocată să afle că bărbatul din spatele imperiului criminal este mai fermecător și mai onorabil decât mulți „domni” pe care îi cunoaște. Cei doi se aliază și nu se pot împotrivi pasiunii care îi cuprinde!

Orfan abandonat pe străzile dure ale New Yorkului, Jack Mulligan a supraviețuit prin forță, intuiție și ambiție. Acum este liderul tuturor, mai ceva ca un politician sau polițist. N-a ajuns până aici fiind slab de înger. Dar Justine Greene, fată bună din partea elegantă a orașului și întruchiparea ideii de mână de fier acoperită cu o mănușă de catifea, se va dovedi egala lui.
Justine și-a dedicat viața găsirii soților care își bat joc de soțiile lor și luptei pentru condiții corecte de muncă. Atunci când misiunea ei o aduce față în față cu Jack, e șocată să descopere că bărbatul din spatele imperiului crimei este mult mai șarmant și mai onorabil decât mulți dintre gentlemenii pe care îi știe ea.
Cei doi formează o alianță improbabilă și descoperă o atracție neașteptată. Iar când Justine este ajunsă din urmă de fantomele trecutului, Jack poate fi unica ei șansă de supraviețuire. Dar este ea dispusă să-i cedeze acestui seducător?
Apariția acestui roman programată inițial pentru data de 3 mai a fost devansată pentru vineri, 30 aprilie, datorită Sărbătorilor Pascale.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Joanna Shupe pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți Joanna Shupe

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste mai 2021

Spune-ți părerea!