Delicatese Literare
Prezentari carti

Seducție la prima vedere de Mia Marlowe, Editura Litera/Alma, Iubiri de Poveste

SEDUCȚIE LA PRIMA VEDERE (Touch of a Thief) 

MIA MARLOWE

Colecția Iubiri de poveste

Este primul volum al seriei Touch of Seduction
  1. 1. Seductie la prima vedere (Touch of a Thief – 2011) 
  2. 2. Pretentiile unui crai (Touch of a Rogue – 2012) – recenzia
  3. 3. Darul atingerii (Touch of a Scoundrel – 2012) – prezentare
Lady Viola Preston poate lua butonii de la manșetele unui gentleman fără ca acesta să bage măcar de seamă, la fel cum poate descuia cel mai complicat mecanism al unui seif în mai puțin de un minut. Însă, de fiecare dată când fură vreo bijuterie, Viola are grijă să poarte mănuși, pentru că, de fiecare dată când atinge o piatră prețioasă cu mâna dezgolită, piatra începe să îi „vorbească“, făcând-o să aibă viziuni tulburătoare ‒ la fel de neliniștitoare precum imaginea străinului cu privire glacială care o prinde în flagrant delict.
Și astfel, Viola ajunge să fure în beneficiul lui Greydon Quinn. Însă posibilitatea de a petrece o noapte în brațele puternice ale răvășitorului locotenent o sperie chiar mai tare decât povestea plină de violență a diamantului roșu pe care Quinn este hotărât să pună mâna cu ajutorul ei. „Atingerea“ a fost dintotdeauna slăbiciunea Violei, iar contactul dintre trupurile lor, de la care locotenentul Quinn nu se dă în lături, este pe cale să-i distrugă Violei toate barierele și să-i zdruncine din temelii orice urmă de rațiune.
„Granatele nu erau nestemate foarte volubile, dar, dacă era hotărâtă să afle mai multe despre Quinn, să atingă o piatră preţioasă pe care acesta o purta zi de zi avea fără îndoială să îi spună mai multe decât îi destăinuia el.
Desigur, folosirea talentului venea cu un cost. Dacă păstra contactul cu o nestemată suficient timp cât să creeze o legătură prin care piatra preţioasă să îi poată proiecta o viziune mai lungă, avea să se aleagă cu o durere de cap năucitoare pentru tot restul zilei.”
„Însă Viola nu era genul prudent, își dădu el seama. Era diferită de toate celelalte femei pe care le cunoscuse el vreodată. Spărgea casele oamenilor și le fura obiectele de valoare. Hoinărea noaptea prin Londra, îmbrăcată în haine bărbătești și savurând libertatea pe care i-o ofereau acestea. Dezlega misterele unei broaște cu sistem cilindric cu viteza celui mai abil dintre tâlharii cu degete agile capabili să se caţăre pe ferestrele de la etaj ale unei case. Și ce altă lady ar fi făcut dragoste cu el atât de entuziast în bibliotecă, după ce fuseseră întrerupţi în biroul ambasadorului?”
„Avea nevoie de Viola așa cum avea nevoie de hrană și de apă, și de aerul pe care îl respira. Ea era opiul lui, propriul lui câmp de maci. De fiecare dată când o iubea, își dorea mai mult din ea. Viola îl transforma în sclavul ei cu fiecare oftat, cu fiecare sărut, cu fiecare tăvăleală zguduitoare.”
SEDUCȚIE LA PRIMA VEDERE de Mia Marlowe este un roman aventuros, amuzant și plin de pasiune, o lectură perfectă pentru weekend. Din 28 mai 2016, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea!
Sursa: Carti Romantice

Touch of a thief

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

24 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *