Delicatese Literare
Prezentari carti

Sedus de o străină de Susanna Craig, Seria Dorințe nestăpânite, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Sedus de o străină

(To Seduce a Stranger – 2017)

Susanna Craig

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de poveste

Volumul al treilea al seriei „Dorințe nestăpânite”:
  1. Sărutul unei hoațe (To Kiss a Thief – 2016) – prezentare
  2. Tentații pentru o moștenitoare (To Tempt an Heiress – 2016) – prezentare
  3. Sedus de o străină (To Seduce a Stranger – 2017)
Un bărbat cu un trecut misterios și o femeie cu un viitor incert, lasă prejudecățile la o parte și se abandonează pasiunii.
Aflată la ananghie, Charlotte Blakemore face un plan care însă eșuează și rămâne blocată la un han. Edward Cary o salvează și o duce pe domeniul său.
Amândoi își ascund adevărata identitate, însă jocul lor are reguli care nu mai pot fi respectate când pasiunea dintre ei amenință să scoată la iveală adevărul – și să pună la încercare sentimentele lor…
Citate:
„Fără să ezite, o luă cu atenție în brațe. Pentru prima dată, nu rămase ca o stană de piatră sub atingerea lui și se prinse cu mâinile de gâtul lui, gemând ușor, cu trupul lipit de pieptul lui, ca și cum voia să absoarbă căldura și puterea lui.”
„Încet, delicat, o sărută. Dulce și ușor. Anticiparea era dureros de plăcută, crescând cu fiecare senzație; modul în care buzele ei se deschiseră ușor, apoi începură să-i răspundă, mișcându-se sub ale lui, oferindu-i ceea ce el îi dădea, ușor și ezitant.”
„Urma să fie foarte atent, gentil și să facă totul pas cu pas – exact opusul a tot ceea ce îi cerea trupul său. Imaginea trupului ei lângă al lui: strălucirea flăcărilor reflectată pe pielea ei; părul ei negru, sălbatic, răvășit pe patul lui; cămășuța desfăcută și ridicată astfel încât nu mai ascundea nimic; toate aceste imagini nu-l ajutau cu nimic.”
„-[…] Te vreau pe… tine.
Acel cuvânt veni ca răspunsul unei rugăciuni pentru el. O rugăciune pe care nu era conștient că o făcuse. O rugăciune păcătoasă, egoistă. Dar, oh, cât o voia și el! De aceea se forță să o întrebe:
– De ce?
– Pentru că mereu mi-a fost frică, iar tu mă faci să mă simt în siguranță.
Nu era nici pe departe o declarație de dragoste. Nu că s-ar fi așteptat la una. Dumnezeu știa că nu își dorea una. Asta nu putea să fie despre viitor, despre totdeauna. Dar pentru o noapte, nu avea să-și lase temerile să-l oprească din a-i oferi ceea ce amândoi își doreau.”
Vom putea citi întreaga poveste în romanul Sedus de o străină de Susanna Craig, volumul al treilea al seriei „Dorințe nestăpânite” – apariție luni, 01.06.2020, la chioșcuri.
Luna iunie începe sub semnul romantismului plin de pasiune!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste iunie 2020

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *