Delicatese Literare
Prezentari carti

Sedusă până duminică de Catherine Bybee, Seria Căsătorii neașteptate, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Sedusă până duminică

(Seduced by Sunday – 2015)

Catherine Bybee

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

1. Contract de căsătorie – Wife by Wednesday – 2011- prezentare
2. Măritată până luni – Married by Monday – 2012 – prezentare
3. Logodită până vineri – Fiancé by Friday – 2013 – prezentare
4. Singură până sâmbătă – Single by Saturday – 2014 – prezentare
5. Cucerită până marți – Taken by Tuesday – 2014 – prezentare
6. Sedusă până duminică – Seduced by Sunday – 2015
7. Subjugată până joi – Treasured by Thursday – 2015 – prezentare

Meg Rosenthal, de la agenția matrimonială Alliance, se duce pe o insulă retrasă ca să evalueze potențialul acesteia pentru o lună de miere. Nu crede în dragoste și n-are de gând să se încurce cu proprietarul sexy al insulei, care-i face avansuri.
Valentino Masini este un om de afaceri de succes, obișnuit să aibă tot ce vrea. Nu și-a dorit niciodată pe cineva atât cât o dorește pe Meg. Dar exact când el decide să o convingă să rămână, altcineva decide că ar putea fi timpul să o dea afară pe Meg de pe insulă… definitiv.

Tânără, sexy și fără a fi implicată într-o relație, Meg Rosenthal reușește prin forțe proprii să-și clădească o carieră într-o agenție de intermediere a căsătoriilor, chiar dacă ea nu are de gând să-și găsească perechea prea curând. Mai mult, este atât de dedicată carierei, încât pleacă într-o așa-zisă vacanță, dar adevăratul ei scop este să evalueze potențialul unei insule exotice și exclusiviste pentru eventualii clienți ai agenției unde lucrează. Aici însă lucrurile nu merg așa cum le-a planificat și descoperă nu numai atracțiile insulei, ci și un om de afaceri fermecător, al cărui magnetism este pe cale să-i zdruncine hotărârea de a nu se îndrăgosti niciodată.

Valentino Masini, proprietarul unei insule din Marea Caraibilor și al unui complex exclusivist, și-a dedicat toată viața afacerii pe care o conduce, iar acum își permite să aibă orice și-ar putea dori vreodată. Cu toate acestea, niciodată nu a tânjit după cineva așa cum tânjește după frumoasa Meg, cea mai atrăgătoare femeie dintre oaspeții de pe insulă. Și cu cât stă mai mult în preajma ei, cu atât sentimentele lui devin mai puternice și imposibil de negat. Dar, exact când vrea să-i propună lui Meg să mai rămână pe insulă și să facă parte din viața lui, altcineva decide că e timpul ca ea să plece – pentru totdeauna.

Veți citi întreaga poveste în romanul SEDUSĂ PÂNĂ DUMINICĂ de Catherine Bybee. De vineri, 9 iulie la chioșcurile din toată țara.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice iulie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *