Delicatese Literare
Serii

Seria Cere-mi ce vrei de Megan Maxwell, Editura Publisol

Seria Cere-mi ce vrei de Megan Maxwell, Editura Publisol

Născută în Germania, Megan Maxwell este o cunoscută scriitoare de romane în limba spaniolă. Este cel mai bine vândut autor al Grupo Planeta (cea mai mare editura cu peste 2 milioane de exemplare vândute din diferite genuri: comedie romantică, romantism medieval și ficțiune erotică) Unele dintre cărțile ei au fost traduse în engleză, portugheză, italiană, rusă, poloneză și turcă. Cele mai aclamate cărți ale autoarei sunt cele din trilogia erotică Pideme lo que quieras (Cere-mi ce vrei!).

Megan Maxwell a fost distinsă cu numeroase premii:

  • Premiul International Seseña 2010
  • Premiul AURA 2013
  • Premiul acordat de Encuentro Yo Leo RA (Romane pentru adulți)
  • Premiul Dama de la Clubromantica com 2010, 2011 și 2012.
  • Debutul ei în genul erotic cu Cere-mi ce vrei! a fost premiat cu Tres Plumas pentru cel mai bun roman erotic la gala Pasión por la Novela Romántica.
1. Cere-mi ce vrei – Pídeme lo que quieras – 2012
2. Cere-mi ce vrei, acum și oricând – Pídeme lo que quieras, ahora y siempre – 2013
3. Cere-mi ce vrei, sau lasă-mă în pace – Pídeme lo que quieras, o déjame – 2013
4. Cere-mi ce vrei și-ți voi da – Pídeme lo que quieras y yo te lo daré – 2015
5. Surprinde-mă! – Sorpréndeme – 2013

Varsta recomandata: 18+

După moartea tatălui său, omul de afaceri german Eric Zimmerman decide să meargă în Spania pentru a supraveghea operațiunile companiei Müller.
La sediul central din Madrid, se întâlnește cu Judith, o tânără strălucită și drăguță, care îl place imediat. Judith este sedusă de atențiile sale și este de acord să devină parte a jocurilor sale sexuale, pline de fantezie și erotism.
Relația se intensifică și Eric începe să se teamă că secretul lor va ieși la iveală, o revelație care va marca fie începutul, fie sfârșitul relației lor.

Volumul I:

S-au cunoscut într un ascensor prins între etaje. Așa e și relaţia lor. Cu suișuri și multe coborâșuri.
El o învaţă tot în arta amorului. Ei îi place. Deprinde repede lucruri pe care înainte se rușina să le facă. Iubește să-l vadă fericit, chiar dacă în joc intră alţi bărbaţi. Și alte femei.
El e Eric Zimmerman, patron de multinaţională. German „rece”. Ea e Judith Flores, secretara. „Spanioloaică” focoasă. Ambii sunt legaţi printr-un tatuaj de pe Muntele lui Venus: „Cere mi ce vrei!”.

Volumul II:

Apar nori negri în relaţia fierbinte dintre Judith Flores și Eric Zimmerman. Ea părăsește compania la care lucrează el și se refugiază la Jerez, unde crede că-și va găsi liniștea. Dar Eric nu renunţă la femeia pe care o iubește. Îl leagă de ea multe trăiri cu totul deosebite. Relaţia continuă, în ciuda tuturor celor întâmplate, iar dorinţa și fanteziile erotice sunt tot mai provocatoare. Însă acum Judith este cea careva impune condiţiile în povestea lor de amor.

Volumul III:

Nisipurile fierbinţi din Caraibe… o lună de miere perfectă după o nuntă de vis. Eric și Judith își împlinesc toate fanteziile erotice în clipe încărcate de senzualitate. Asta nu înseamnă că gelozia și neîncrederea nu apar din când în când. Însă experienţele trăite împreună, chiar dacă
uneori par să rănească, nu fac decât să le arate că sunt făcuţi unul pentru celălalt. Și poate se va împlini și una dintre marile dorinţe ale lui Eric, aceea ca Judith să-i dăruiască un copil.

Volumul IV:

Eric Zimmerman și Judith Flores își trăiesc în continuare viaţa fericită de familie, împreună cu cei trei copii ai lor. Departe de ochii lumii își continuă și viaţa lor amoroasă ceva mai specială, din care mai fac parte și alte persoane. Împreună iau toate deciziile, atât cele care ţin de viaţa familială, cât și de cea amoroasă.

Totul pare minunat, dar provocările își vor face în curând simţită prezenţa. Fiul lor adolescent începe să se răzvrătească, iar asta le pune la grea încercare relaţia familială. În viaţa profesională intervin noi schimbări, mai cu seamă în cea a lui Judith. Cât despre relaţia lor amoroasă ceva mai specială, aceasta va deveni și mai specială. O femeie din trecutul lui Eric va reveni, pentru noi intrigi, din care gelozia nu va lipsi.

Vor reuși cei doi soţi să își păstreze intactă minunata lor poveste de dragoste? În paralel vom afla noi și incitante lucruri despre cei doi prieteni intimi ai lui Eric și Judith. Mel și Björn vor avea parte de foarte multe schimbări în viaţa lor de cuplu încă necăsătorit.

 

Volumul V:

Björn este un avocat atrăgător căruia viața i-a zâmbit întotdeauna. Extrem de pasional, însă alergic la angajamente sentimentale, bărbatul adoră să se bucure de compania feminină în jocurile sale sexuale.

Melania este o femeie de acțiune. Fiind pilot în armata americană, este obișnuită să-și trăiască viața la limită, însă principala ei misiune rămâne aceea de a se decurca în viață ca mamă singură pentru a-și crește copilul.

Când soarta îi aduce față în față, tensiunea dintre ei devine evidentă. Și iată că ceea ce, inițial, a fost o întâlnire ostilă se va transforma, treptat, într-o atracție de neoprit. Vor reuși acești doi titani să se înțeleagă?

 

Cărțile din seria Cere-mi ce vrei de Megan Maxwell pot fi comandate pe librex.rolibris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

Vă recomandăm și celelalte articole ale noastre din categoria SERII

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *