Seria Cere-mi ce vrei de Megan Maxwell, Editura Publisol

0

Seria Cere-mi ce vrei de Megan Maxwell, Editura Publisol

Născută în Germania, Megan Maxwell este o cunoscută scriitoare de romane în limba spaniolă. Este cel mai bine vândut autor al Grupo Planeta (cea mai mare editura cu peste 2 milioane de exemplare vândute din diferite genuri: comedie romantică, romantism medieval și ficțiune erotică) Unele dintre cărțile ei au fost traduse în engleză, portugheză, italiană, rusă, poloneză și turcă. Cele mai aclamate cărți ale autoarei sunt cele din trilogia erotică Pideme lo que quieras (Cere-mi ce vrei!).

Megan Maxwell a fost distinsă cu numeroase premii:

  • Premiul International Seseña 2010
  • Premiul AURA 2013
  • Premiul acordat de Encuentro Yo Leo RA (Romane pentru adulți)
  • Premiul Dama de la Clubromantica com 2010, 2011 și 2012.
  • Debutul ei în genul erotic cu Cere-mi ce vrei! a fost premiat cu Tres Plumas pentru cel mai bun roman erotic la gala Pasión por la Novela Romántica.
1. Cere-mi ce vrei – Pídeme lo que quieras – 2012
2. Cere-mi ce vrei, acum și oricând – Pídeme lo que quieras, ahora y siempre – 2013
3. Cere-mi ce vrei, sau lasă-mă în pace – Pídeme lo que quieras, o déjame – 2013
4. Pídeme lo que quieras y yo te lo daré – 2015

Varsta recomandata: 18+

După moartea tatălui său, omul de afaceri german Eric Zimmerman decide să meargă în Spania pentru a supraveghea operațiunile companiei Müller.
La sediul central din Madrid, se întâlnește cu Judith, o tânără strălucită și drăguță, care îl place imediat. Judith este sedusă de atențiile sale și este de acord să devină parte a jocurilor sale sexuale, pline de fantezie și erotism.
Relația se intensifică și Eric începe să se teamă că secretul lor va ieși la iveală, o revelație care va marca fie începutul, fie sfârșitul relației lor.

Volumul I:

S-au cunoscut într un ascensor prins între etaje. Așa e și relaţia lor. Cu suișuri și multe coborâșuri.
El o învaţă tot în arta amorului. Ei îi place. Deprinde repede lucruri pe care înainte se rușina să le facă. Iubește să-l vadă fericit, chiar dacă în joc intră alţi bărbaţi. Și alte femei.
El e Eric Zimmerman, patron de multinaţională. German „rece”. Ea e Judith Flores, secretara. „Spanioloaică” focoasă. Ambii sunt legaţi printr-un tatuaj de pe Muntele lui Venus: „Cere mi ce vrei!”.

Volumul II:

Apar nori negri în relaţia fierbinte dintre Judith Flores și Eric Zimmerman. Ea părăsește compania la care lucrează el și se refugiază la Jerez, unde crede că-și va găsi liniștea. Dar Eric nu renunţă la femeia pe care o iubește. Îl leagă de ea multe trăiri cu totul deosebite. Relaţia continuă, în ciuda tuturor celor întâmplate, iar dorinţa și fanteziile erotice sunt tot mai provocatoare. Însă acum Judith este cea careva impune condiţiile în povestea lor de amor.

Volumul III:

Nisipurile fierbinţi din Caraibe… o lună de miere perfectă după o nuntă de vis. Eric și Judith își împlinesc toate fanteziile erotice în clipe încărcate de senzualitate. Asta nu înseamnă că gelozia și neîncrederea nu apar din când în când. Însă experienţele trăite împreună, chiar dacă
uneori par să rănească, nu fac decât să le arate că sunt făcuţi unul pentru celălalt. Și poate se va împlini și una dintre marile dorinţe ale lui Eric, aceea ca Judith să-i dăruiască un copil.

Cărțile din seria Cere-mi ce vrei de Megan Maxwell pot fi comandate pe libris.ro, librex.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

Vă recomandăm și celelalte articole ale noastre din categoria SERII

 

 

About Author

Spune-ți părerea!