Seria Femeia pirat de Mireille Calmel, Editura RAO – Slujitorii Regelui, Jocul umbrelor

2

Seria Femeia pirat (Lady Pirate Series)

Mireille Calmel

Editura RAO

Gen: ficțiune istorică, mister, suspans, aventuri

 

Slujitorii Regelui, Femeia pirat, Vol. 1

An apariție: 2006
Nr. pagini: 384
Titlu original: Le valets du roi
Londra anul 1696.
Deghizată încă din copilărie în băiat, că să poată primi o educație aleasă, Mary e pasionată de călătoriile pe mare și de tot ce înseamnă aventură, în ciuda necazurilor de care a avut parte.
La un moment dat, corabia ei e atacată de corsari și atunci i se hotărăște destinul – se îndrăgostește de Claude de forbin, căpitanul corsarilor. Aventurile lor vor continuă la curtea regelui Iacob, dominată de intrigi și comploturi, loc în care Mary speră să descopere secretul pandativului pe care l-a furat de la unchiul ei.

Jocul umbrelor, Femeia pirat, Vol. 2

An apariție: 2007
Nr. pagini: 512
Titlu original: La parade des ombres
Răzbunare – acesta este singurul cuvânt care sălășluiește în mintea și în inima lui Mary Read în vreme ce se îndreaptă spre Veneția.
Soțul ei mult iubit a fost asasinat, în vreme ce fetiță i-a fost răpită și, probabil, ucisă. Dar ea nu este o femeie că oricare altă, este femeia pirat, o luptătoare care nu se resemnează în față nenorocirilor ce se abat asupra ei.
Pornește pe urmele blestematei de Emma de Mortefontaine pentru a dobândi comoară mult visată. Pe parcurs își va da seama că, de fapt, comoară cea ascunsă este altă… Craniul din Lubaantum a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai mari mistere ale omenirii, și descoperirea lui a constituit țelul eroinei noastre. Dar numai până când viață ei a ajuns la o răspântie, și din acel moment deviza ei s-ar putea rezumă la trei cuvinte: Libertate – Egalitate – Fraternitate, trei cuvinte închinate unui vis măreț… și o lupta pe măsură.

Cărțile autoarei pot fi comandate de pe elefant.ro, libris.ro, cartepedia.ro, librarie.net

 

Vă recomandăm și celelalte articole ale noastre din categoria SERII

About Author

2 comentarii

Spune-ți părerea!