Delicatese Literare
Cărți pentru copii,  Serii

Seria Gusti și monștrii – Jaume Copons – Editura Paralela 45

Gusti şi monştrii. Volumul I: Bun venit, domnule Condei!

Titlul original: Arriba el Sr. Flat!

Ilustrații: Cătălina Constantinescu

Nr. de pagini: 136

An apariție: 2021

Salut! Sunt GUSTI PIANOLA. Tu nu ai de unde să știi, dar mai devreme sau mai târziu trebuia să ne împrietenim. Până nu demult, eu eram un copil destul de normal: mergeam la școală, îmi pierdeam temele, ornam orice pizza… dar, în ziua în care l-am cunoscut pe domnul CONDEI, totul s-a schimbat. Ah, da! Tu încă nu știi cine este domnul CONDEI, nu-i așa? Nu-ți spun decât că este un monstru și că, de când s-a instalat în camera mea, lumea nu numai că pare mai distractivă, ci este și un loc mai bun. Așa este, mai bun, dar cu o mulțime de încurcături.

Gusti şi monştrii. Volumul II: Salvarea restaurantului Nautilus

Titlul original: Salvem el Nautilus!

Ilustrații: Liliana Fortuny

Traducere: Cătălina Constantinescu

Nr. de pagini: 152

An apariție: 2021

Salut! Sunt GUSTI Pianola. Dacă ai citit BUN VENIT, DOMNULE CONDEI!, tu și cu mine deja ne cunoaștem; dacă nu, te informez: locuiesc într-o cameră plină de monștri. Mă întrebi de unde au ieșit? EI BINE, din Cartea monștrilor, unde AU TRĂIT până când ticălosul Dr. BRUTUS i-a alungat. acum sunt aici, dar mai rău este că Dr. BRUTUS și asistentul său, SOMNORILĂ, au venit și ei, IAR pentru început și-au propus să distrugă restaurantul Nautilus. Din fericire, ȘEF RULOU, monstrul bucătăriei, ne va ajuta să creionăm un plan pentru ca Dr. BRUTUS să nu reușească. Aventuri și încurcături GARANTATE!

Gusti şi monştrii. Volumul III: Cântecul parcului

Titlul original: La canción del parque

Ilustrații: Liliana Fortuny

Traducere: Cătălina Constantinescu

Nr. de pagini: 152

An apariție: 2021

Salut! Sunt GUSTI Pianola. Cred că deja ai aflat până acum că locuiesc într‑o cameră plină de monștri, nu‑i așa? Pesimistul Dr. BRUTUS i‑a alungat din Cartea monștrilor, iar aceștia nu au avut unde să se ducă în altă parte. Cel mai rău este că Dr. BRUTUS și asistentul său, SOMNORILĂ, au venit și ei aici și încontinuu fac tot felul de rele. Acum și‑au propus să se ocupe de construirea unui centru comercial mega gigant, care va șterge de pe hartă parcul din VIFORENI, orașul nostru. Din fericire, PICTORELA, ajutată de pensulele ei, și OCTOSOL, cu chitara sa, vor face în așa fel încât Dr. BRUTUS să eșueze. Aventuri și încurcături garantate!

Seria Gusti și monștrii de Jaume Copons poate fi comandată pe edituraparalela45.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți pentru copii

Recenzii și prezentări cărți Editura Paralela 45

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *