Delicatese Literare
Serii

Seria Sexy de Linda Francis Lee

Seria Sexy

Linda Francis Lee

Editura Nemira

Colectia: Glossy Books

Sexy Series:

1. Incredibil de sexy/ Suddenly Sexy
2. Păcătos de sexy/ Sinfully Sexy
3.Pur şi simplu sexy/ Simply Sexy
Linda Francis Lee s-a născut în Texas si traieste acum în New York. Cariera ei literară a început când un articol i-a fost publicat în revista universitătii. A predat probabilitate şi statistica pentru o vreme, apoi a revenit la scris. În 2012, publicase peste 20 de carti, traduse în 16 tari. Două dintre operele sale vor fi folosite ca scenarii de film, iar una va sta la baza unui serial.
Trei prietene, trei romane senzaţionale: intră în lumea visului cu Linda Francis Lee!

Incredibil de sexy/ Suddenly Sexy

Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 416
Alcătuită din trei volume, seria Sexy o are în prim-plan pe femeia zilelor noastre, fiinţă fascinantă, pe care autoarea o dezvăluie în multiplele ei faţete. Surprinsă în acţiune, în alerta viaţă citadină, la slujbă, la o cină romantică, acasă sau în căutarea unui „acasă“, femeia contemporană se defineşte în permanenţă prin raportare la sexul opus.
Plasându-şi protagonistele în situaţii diverse din care află ce contează cu adevărat în viaţă, romanciera scrie lejer şi accesibil, cu mult umor, despre lumea văzută prin ochii femeilor.
Când destinul este de partea ta, nimic nu pare imposibil. Trebuie doar să vrei cu adevărat, să fii deschis, să te reinventezi şi să-ţi urmezi propriul drum.

Păcătos de sexy/ Sinfully Sexy

Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 234
După ce cunoaşte un bărbat pasional, Chloe îşi descoperă latura sălbatică…
Banala Jane Chloe Sinclai n-a fost niciodată rea… înainte să ajungă în braţele unui minunat necunoscut. Mai mult, lumea ei se dă peste cap cu totul în dimineaţa în care străinul cel senzual se dovedeşte a fi specialistul venit să salveze de la faliment canalul de televiziune la care lucrează ea.
Sterling Prescott are o voinţă de fier, e îngrozitor de atrăgător şi hotărât să preia KTEX TV. însă niciun pariu nu mai e valabil când pisica sălbatică şi dezlănţuită, care l-a lăsat baltă cu o seară în urmă, se întoarce în viaţa lui şi se comportă ca un şoarece de bibliotecă. Şi parcă toate o iau razna când Sterling se hotărăşte să câştige mai mult decât postul de televiziune şi să-i demonstreze lui Chloe că nu e deloc rău să fii păcătos de sexy.

Pur şi simplu sexy/ Simply Sexy

Anul aparitiei: 2012
Nr. pagini: 400
Julia Boudreaux este sălbatică și sexy. Când totul pare să se ducă pe apa sâmbetei, își împachetează pantofii cu toc și renunță la bărbații care-i aduc doar necazuri. Ca să-și păstreze jobul din televiziune, hotărăște să creeze un proiect de succes: o emisiune în care să schimbe un bărbat necizelat din West Texas într-unul sensibil. Ușor de zis, greu de făcut…
Ben Prescott, polițist sub acoperire, este rănit în urma unei misiuni. Incredibil de atrăgător, el revine în viața Juliei, femeia care îi înfierbântase sângele. Ea s-a transformat din Mae West în Maica Tereza și acum vrea să facă din el un tip sensibil. Numai că situația pare să-i scape de sub control. Va putea acest bărbat irezistibil să riște totul pentru o femeie care a dat de bucluc?

Cărţile autoarei pot fi comandate, în măsura disponibilităţii, de pe nemira.ro, dol.ro, librărie.net, elefant.ro, cartepedia.ro.

2 Comments

Spune-ți părerea!